Στη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Υδάτινων Πόρων της Βουλής, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου εξέφρασε την άποψη ότι το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό και η σπατάλη που γίνεται είναι εξωφρενική.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: "Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα. Πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας στη διαχείριση των υδάτινων πόρων. Πολυ καλό παράδειγμα για τον Ασωπό. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σχεδόν πρότυπη".
Οταν δε κλήθηκε από την πρόεδρο να εξηγήσει τι εννοεί με την τιμολόγηση του νερού είπε: "Πρέπει να εξηγήσουμε γιατί το νερό πρέπει να έχει τη σωστή τιμή".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

και οι μισθοι σας ειναι υπερβολικα μεγαλοι!!!να ξεκινησουμε απ αυτους και βλεπουμε
Μπουγέλο που σου χρειάζεται...
Το λές επειδή είναι φτηνοοό! Για να 3πλασιαστεί η τιμή, θα ξανμιλήσεις για μπουγέλα;
Ωραίος ο τύπος...
εγκυρότατος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ - όπως και όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι του στο κανάλι που μας ενημερώνει χρόνια τώρα, ειδικά στην περίοδο της οικονομικής κρίσης της χώρας μας. Ψηφίστηκε από συνανθρώπους μας και τώρα είναι βουλευτής. Παίρνει πολλές χιλιάδες ευρώ τον μήνα και λέει σοφά πράγματα, όπως "Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό" !!!
Μπράβο σε όλους όσους τον ψήφισαν!
Τι είναι αυτός ρε παιδιά! Ρε άντε με τη σοβαρά χρυσά αυγά να τα λέτε μαζί, τρομπόνι.
Ασχολίαστο!