Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Χλομιάζουν» οι σχέσεις Ζιντάν-Πέρεθ

Δε διανύουν και την καλύτερη περίοδό τους οι σχέσεις των δύο ανδρών


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προβλήματα υπάρχουν στη σχέση μεταξύ Φλορεντίνο Πέρεθ και Ζινεντίν Ζιντάν, με το αφεντικό της Ρεάλ να μην κάνει στον Γάλλο τα... μεταγραφικά χατίρια και την ένταση να αυξάνεται.

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, μάλιστα, ο άλλοτε πρόεδρος της «Βασίλισσας», Ραμόν Καλντερόν, είχε τοποθετηθεί για το θέμα. «Ξέρω πως είναι σε κρίση η σχέση τους. Ο Πέρεθ δεν του έφερε ούτε του πούλησε τους παίκτες, που ήθελε. Η ένταση αυτή μεταφράζεται στους τραυματισμούς των παικτών και τις ήττες. Πώς γίνεται να πλήρωσαν 60 εκατομμύρια για τον Γιόβιτς και ο Μοράτα να βρίσκεται στην Ατλέτικο;», ανέφερε ο ίδιος.

Το «Le10sport.com» έρχεται με τη σειρά του να επιβεβαιώσει τις δηλώσεις του Καλντερόν. Το μεγαλύτερο παράπονο του Ζιντάν δεν είναι, τόσο ο Πολ Πογκμπά όσο το «κυνήγι» για τον Νεϊμάρ. Ο προπονητής της Ρεάλ θεωρούσε πως ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν καλύτερη περίπτωση, αλλά ο Πέρεθ δεν τον άκουσε και διεκδικούσε τον Βραζιλιάνο.

Όλα αυτά μπορεί να σχετίζονται και με την αμφισβήτηση, όπου φάνηκε να βρίσκεται ο Ζιντάν σύμφωνα με δημοσιεύματα και δεν αποκλείεται, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, με την επόμενη... στραβή να υπάρχουν ακόμη και εξελίξεις.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ