LA LIGA-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΧΕΤΑΦΕ: 1-1
Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν
Τι κι αν έμεινε με δέκα παίκτες από το 26’, τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Χετάφε, η Μπέτις το πάλεψε και πήρε τελικά την ισοπαλία, 1-1.
Στο 4ο μόλις λεπτό, η Χετάφε άγγιξε το γκολ καθώς είχε δοκάρι με τον Κουκουρέγια και στο 13’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του ίδιου παίκτη από τον Μπαραγάν. Ο Μάτα εκτέλεσε σωστά κι έκανε tο 0-1. Και μάλιστα στο 25ο λεπτό η Μπέτις έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ουίλιαμ Καρβάλιο με απ’ ευθείας κόκκινη για σκληρό φάουλ και από την εκτέλεση του φάουλ από τον Ζέισον, ο Ρόμπλες έσωσε εντυπωσιακά. Στο 33’ ο Σορία έσωσε μετά από σουτ του Κανάλες, ενώ στο 45+3’ ο Μολίνα γύρισε όμορφα και σούταρε από δεξιά αλλά ο Ρόμπλες έσωσε.
Στο 47’ ο Μολίνα έκανε νέα όμορφη ενέργεια αλλά και πάλι αστόχησε, ενώ στο 71’ ο Φεκίρ ανατράπηκε στην περιοχή της Χετάφε από τον Ντακονάμ και ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι. Ο Χοακίν εκτέλεσε ιδανικά κι έκανε το 1-1. Μάλιστα στο 74’ ο Μορόν πέτυχε κι άλλο γκολ που δε μέτρησε ενώ στο 87’ ο Κουκουρέγια έβγαλε κάθετα στον Άνχελ που πέρασε και τον Ρόμπλες και σκόραρε αλλά κι αυτό το γκολ ακυρώθηκε. Μάλιστα στο 90+4’ η Μπέτις έμεινε με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκε και ο Μορόν για χτύπημα στον Σουάρεθ.
ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Σίντνεϊ, Μαντί, Μπαραγάν, Χοακίν (88’ Χάβι Γκαρθία), Καρβάλιο, Κανάλες, Καπτούμ (46’ Λορέν Μορόν), Πεδράθα (83’ Μορένο), Φεκιρ, Μπόρχα Ιγκλέσιας
ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Νιόμ, Σουάρεθ, Καμπρέρα, Ντακονάμ, Κουκουρέγια, Ζέισον (70’ Τιμόρ), Μακσίμοβιτς (86’ Γκαγιέγκο), Αραμπάρι, Μολίνα (61’ Άνχελ), Μάτα
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
