57 ΣΧΟΛΙΑ

Οι καθυστερήσεις έχουν ονοματεπώνυμα!

Δίπλα στη λίστα με τους ευεργέτες θα υπάρχει πάντα και η μαύρη λίστα με αυτούς που στέρησαν από χιλιάδες ανθρώπους την χαρά να μπουν έστω και μια φορά στην Αγία Σοφιά πριν φύγουν από την ζωή

Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα το γήπεδο θα γίνει, είχε πει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, εκείνο το μεσημέρι της 12ης Ιουλίου 2017, στο ΟΑΚΑ. Ελάχιστες ημέρες δηλαδή πριν, φτάσουμε στην ιερή ημερομηνία-ορόσημο 25 ΙΟΥΛΙΟΥ, που σήμαναν οι καμπάνες της επιστροφής. Με την έκδοση της οικοδομικής άδειας της Αγιά Σοφιάς, τον αγιασμό δύο ημέρες μετά στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας - μπροστά σε χιλιάδες πιστούς με καταρρακτώδη βροχή - και την επίσημη έναρξη των εργασιών ανέγερσης του σπιτιού μας, που από όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Αυτή η διαδρομή, από τον κόλαση στον παράδεισο, δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Χρειάστηκαν τεράστιοι αγώνες, χρειάστηκαν μάχες κόντρα σε κάθε λογής εμπόδια και τύπους, που είχαν στόχο ζωής να μην φτιαχτεί γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και που επιχείρησαν να… γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα για να πετύχουν τον σκοπό τους αλλά απέτυχαν. Διότι το καλό και το δίκαιο, πάντα στο τέλος είναι αυτά που επιπλέουν. Η ΑΕΚ τους συνέτριψε και με μεγάλο όπλο της τη νομιμότητα και τη δικαιοσύνη, κέρδισε κάθε μάχη που κλήθηκε να δώσει. Και τελικά τον πόλεμο. Το μόνο που δεν μπόρεσε να κερδίσει, είναι τον χαμένο χρόνο, αν και γίνεται αγώνας δρόμου πλέον για να μπούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο σπίτι μας. Καλά να είμαστε.

Ο σκοπός είναι ιερός άλλωστε. Είναι χιλιάδες οι άνθρωποι που δεν πρόλαβαν και στερήθηκαν την χαρά να περάσουν έστω για μια φορά την πύλη της Αγιά Σοφιάς, φεύγοντας από τη ζωή μ’ αυτή την προσμονή και τη λαχτάρα. Για όλους αυτούς, που θα βλέπουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ξανά από ψηλά, ευθύνονται όσοι κατέστρωσαν αυτόν τον λυσσαλέο πόλεμο. Τα ονόματα τους, θα έχουν πάντα μια θέση στη μαύρη λίστα.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς... Τον “ΑΕΚτζή” Παναγιώτη Λαφαζάνη, που κράτησε με το έτσι θέλω την ΜΠΕ για έξι μήνες στο συρτάρι του, αποτελώντας τον πιο ισχυρό σύμμαχο του Άρη Βασιλόπουλου στον αγώνα κατά του γηπέδου; Τον Πάνο Σκουρλέτη, για την μνημειώδη απόφαση του να στηρίξει τον Βασιλόπουλο στις Δημοτικές εκλογές και αφού είχε προηγηθεί όλος αυτός ο πόλεμος από τον πρώην Δήμαρχο στην ΑΕΚ και στην Αγιά Σοφιά; Εδώ να επισημάνουμε, πως η απόφαση του Σκουρλέτη ήταν εντελώς, μα εντελώς, ακατανόητη αφού αν βγάλουμε εκτός τον πόλεμο κατά της Αγιά Σοφιάς, είχε επιλέξει να σταθεί στο πλευρό του Άρη Βασιλόπουλου ο οποίος είχε αφήσει την πόλη στην τύχη της να ρημάζει και το άλσος να σαπίζει και ασχολούνταν νύχτα-μέρα με την ΑΕΚ. Και όχι μόνο αυτόν, αλλά είχε κρατήσει και μια τουλάχιστον απρεπή στάση ακόμη και απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού πρώτα εκλέχθηκε με τις πλάτες του εν λόγω κόμματος και στη συνέχεια ο ίδιος και πολλά από τα μέλη της παράταξής του τον… άδειασαν.

Το ακόμα πιο απίστευτο πάντως,αναφορικά τώρα με τον Πάνο Σκουρλέτη (που συνδέεται άρρηκτα με τον πρώην Δήμαρχο), είναι το θράσος που είχε επιδείξει σε ένα ραντεβού με Μελισσανίδη – Βασιλόπουλο, όταν είχε πάρει το υπουργείο από τον Λαφαζάνη. Τότε, άκουσον-άκουσον, είχε προτείνει στην ΑΕΚ να ψαχτεί με την έκταση της Ρενό, παίζοντας πλέον στα ίσα ακριβώς το ίδιο παιχνίδι του Δημάρχου και επιβεβαιώνοντας την κοινή γραμμή που χάρασσε σε συνεννόηση με τον Βασιλόπουλο. Μια κοινή γραμμή, που εν τέλει οδήγησε στα γνωστά αποτελέσματα και τον θρίαμβο Γιάννη Βούρου!

Φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το μπαράζ ενστάσεων και προσφυγών που αντιμετώπισε η ΑΕΚ σε όλη αυτή τη διαδρομή από κάθε λογής περίεργο και… ρομαντικό φίλο της Νέας Φιλαδέλφειας και μη, που απλά έκανε το κομμάτι του και στόχευσε ουσιαστικά στην καθυστέρηση και τίποτε παραπάνω. Αυτοί οι τύποι, ήταν σαν να… κόπιαραν τον πρώην Δήμαρχο ο οποίος και κρατούσε την σημαία κατά του γηπέδου και απλά τον ακολουθούσαν προς την συντριβήπου ήρθε στις 2 Ιουνίου με σκληρό τρόπο για όλους αυτούς που ονειρεύονταν μια Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς ΑΕΚ, μια ΑΕΚ χωρίς Νέα Φιλαδέλφεια. Γίνεται; Δεν γίνεται. Και την απάντηση την έδωσε η ιστορία, η δικαιοσύνη, το πεπρωμένο. Ο ίδιος ο εγγυητής Δημήτρης Μελισσανίδης και οι άλλοι ευεργέτες, που το όνομα τους μπαίνει στην ιστορία με χρυσά γράμματα. Και απέναντι, θα υπάρχει πάντα και η μαύρη λίστα για να μην ξεχαστεί ποτέ ο πόλεμος. Η προμελετημένη καθυστέρηση.

Ακόμα και για απλά ζητήματα, που θα μπορούσαν να λυθούν με μια υπογραφή μέσα σε μια ημέρα. Όπως μια άδεια από τον Δήμο, για να ανοιχτούν τρύπες ελέγχου για καλώδια. Τις οποίες άδειες η ΑΕΚ ακόμα θα περίμενε αν οι εκλογές και ο λαός δεν έστελναν σπίτι του τον Άρη και την παρέα του. Να δουν από εκεί τα εγκαίνια της Αγιά Σοφιάς. Που δεν είναι μακριά. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Ο στόχος παραμένει ένας, να μπει η ομάδα στο σπίτι της του χρόνου τον Ιανουάριο. Γι’ αυτό παλεύουν όσοι ασχολούνται με το γήπεδο μέρα-νύχτα. Και οι όποιες καθυστερήσεις συναντάμε πλέον, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που ζήσαμε.

Η υπογειοποίηση για παράδειγμα, αν δεν ξεκινήσει μέχρι τέλη Σεπτέμβρη, θα πάει για μέσα Οκτώβρη αφού υπήρξε λάθος στο σχηματισμό της Επιτροπής Ελεγκτικού Μηχανισμού, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει αφού μιλάμε για περίπου 20 μέρες – έναν μήνα χοντρικά καθυστέρησης. Σημασία έχει πως πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει. Κάποτε, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι ήταν κλειστός με τεράστια εμπόδια που έπρεπε να ξεπεραστούν για να φτάσουμε εδώ, στο τώρα. Να βλέπουμε δηλαδή, την Αγιά Σοφιά μπροστά μας, όρθια. Να ζούμε, την πιο γλυκιά προσμονή βλέποντας την να σηκώνεται τούβλο-τούβλο και να έχουμε την τύχη σε μερικούς μήνες από τώρα να συμμετέχουμε στα εγκαίνια ενός έργου που βάζει τέλος στο δεύτερο ξεριζωμό…


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
naupigos - 14/9/2019 17:18

Η Γυναικα μου δεν προλαβε .. εφυγε πριν 5 μηνες απο ανακοπη . Της ειχα ταξει να ανεβουμε για την Αγια Σοφια αλλα .... Υγεια και Καλο σαββατ/κο σε ολους !!!!!!!

Daddy_Pig - 21/9/2019 00:11

Να ζήσεις να την θυμάσαι αδερφέ μου. Αυτοί που έφυγαν ζουν μέσα από εμας και για αυτό θα είναι μαζί σου όταν θα μπεις στην Αγία Σοφιά μαζί με όλους εμάς. Υγεία φίλε μου.

sok_sklavos - 15/9/2019 22:16

Οι σκαλες του Παραδεισου για τις ψυχες οσων και οσες θα βλεπουν την ΑΕΚ απο ψηλα. Και οι προβολεις θα φωτιζουν τα πνευματα τους.

aggelo21 - 15/9/2019 00:45

Θερμά συλλυπητήρια φίλε. Μια πρόταση προς την ΠΑΕ. Το πρώτο παιχνίδι μας στο ναό να είναι βραδινό, να σβήσουν οι προβολείς για ένα λεπτό, να ανάψουμε όλοι αναπτήρες ή κεριά και να κρατηθεί σιγή για όλους όσοι δεν πρόλαβαν να είναι μαζί μας αυτή τη μαγική βραδιά. Σε ανάμνηση...

gkar17 - 15/9/2019 17:48

Η ιδέα έπεσε. Αν δεν το κάνει η ΠΑΕ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Φίλε στο κλέβω και το στέλνω με οποίον τροπο μπορώ στην ΠΑΕ.

izno21 - 15/9/2019 10:00

Μαζί σου! Επίσης πρόταση στην ΠΑΕ: Σε κάθε χέστρα που θα μπει στο γήπεδο, να δωθεί όνομα και να τοποθετηθεί φωτογραφία του κάθε ηλιθίου που καθυαστέρησε το έργο, πχ χέστρα Άρης Βασιλοπουλος με φωτογραφία του μέσα!

g_papadimitrioy - 15/9/2019 16:51

Θα ζει για πάντα στο μυαλό σου και την καρδιά σου...

MaRkOsS - 15/9/2019 13:46

Είχαμε χάσει τα εύστοχα-σαρκαστικα σχόλια σου εδώ μέσα φίλε naupigos και τώρα, δυστυχώς μάθαμε τον λόγο. Να σαι καλά λεβέντη μου, να προσέχεις πολύ τον εαυτό σου , να την θυμάσαι. Μερικά πράγματα δεν έχουν λογική. Να πας πολλές φορές στην Αγιά Σοφιά αδερφέ μου, για να δεις ότι έχεις και εκεί οικογένεια που σε περιμένει.

v58AEK - 15/9/2019 10:42

Είμαι σίγουρος πως θα ζει για πάντα μέσα από τις θύμησες τις δικές σου και των παδιών σας. Και θα σας προσέχει από 'κει ψηλά.

nasos_eretria_21 - 15/9/2019 10:08

Να την θυμάσαι πάντα με αγάπη.

ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 - 15/9/2019 08:48

Ναυπηγαρα μου....

κλαιω και γω μαζι σου...

Εχεις την αμεριστη ψυχικη συμπαρασταση μου...

Να ξερεις ομως.....

Κι εγω καθε φορα που παω στο γηπεδο για την ΑΕΚΑΡΑ μας....καποια ψυχη με συνοδευει και πεταγεται... Συνέχεια ψηλα με σηκωμενα σε καθε γκολ ....

AEKARAG21_kostis - 14/9/2019 22:23

Φιλε μου ειλικρινά συλληπητηρια...με μια φωτογραφία της αγκαλιά να κοιταζει το γήπεδο όταν τελειώσει με το καλό μέσα στις κερκίδες και φυσικά η ψυχούλα της θα αγγαλιαζει σαν βλέπει την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ να θριαμβεύει ξανά μέσα στα ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ!!!

Stefanos2121 - 14/9/2019 20:43

Τα συλλυπητήρια μ ότι και να πούμε είναι λίγο... Κρίμα που δεν το πρόλαβε:(

skepasti_21 - 14/9/2019 20:13

Κύριε Ναυπηγε τα ειλικρινή μου κιτρινόμαυρα συλλυπητήρια, να είσαι γερός να την θυμάσαι, κουράγιο.

Vasilis_Constructor - 14/9/2019 19:52

Να είσαι γερός να τη θυμάσαι κ να την τιμάς Ναυπηγέ μου. Στεναχωρήθηκα πολύ γιατι νιώθω σαν να σε ξέρω τόσα χρόνια εδω μέσα. Καλό παράδεισο σε όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια και σε όλους όσους αποχαιρετήσαμε τόσα χρόνια.

krav21 - 14/9/2019 19:01

Αχ ρε φιλε ναυπηγε.... με εκανες να δακρυσω...Να εισαι δυνατος να την τιμας, ολοι καποτε ξανασυναντιομαστε. Μακαρι οι καταρες μας για αυτους τους υπανθρωπους να πιασουν τοπο.

marios69 - 14/9/2019 18:15

Σαν σήμερα εκείνη την μαύρη μέρα 14 Σεπτεμβρίου όλοι αυτοί που χάθηκαν όλοι αυτοί που δεν πρόλαβαν , ή γυναίκα σου, ο πατέρας μου , και όλοι μαζί ένα είναι σίγουρο θα είναι εκεί, δεν θα απουσιάσει κάνεις.

taxiss21 - 14/9/2019 17:50

Να ζήσετε να την θυμάστε!!! Ειλικρινα συλλυπητήρια!

V_Vasilis - 14/9/2019 17:48

Ναυπηγε μου, λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλειά σου... Θα την πάρεις μαζί σου όπως θα πάρουμε και όλους τους φίλους συγγενείς που με τα δικά μας μάτια θα δουν το σπίτι μας από ψηλά...

MagikoAristero - 15/9/2019 18:24

Α ρε κερατάδες στεναχώρια που έχετε σκορπίσει. Ευτυχώς η χαρά θα είναι τόσο μεγάλη που δεν θα περιγράφεται με λόγια. Εμείς ως Α.Ε.Κ.τσήδες δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ όλα αυτά που έγιναν σε αυτά τα χρόνια χωρίς το σπίτι μας για να αντιλαμβανόμαστε κάθε Κυριακή την τεράστια αξία, κυρίως συναισθηματική, που θα έχει αυτό το έργο.

pat21 - 14/9/2019 20:02

Οι δόσεις των χρημάτων της περιφέρειας είναι 1) 500.000 το 2019

2)10.000.000 το 2020

3)7.000.000 το 2021

4)2.500.000 το 2022

Ξέρει κάποιος αν αυτό επηρεάζει και μπορεί να καθυστέρησει το έργο?

Φοίνικας - 15/9/2019 17:49

Η αποπληρωμη μεγαλων εργων μπορει να γινεται και για χρονια μετα βασει συμφωνιων. Το να τελειωσει ενα εργο 70 μυριων και τα τελευταια 2,5 μυρια να δοθουν εναν χρονο μετα ειναι αμελητεο. Δεν επηρεαζεται σε τιποτα λοιπον απο την χρηματοδοτηση. Κι επειδη για Μελισσανιδη ακουμε πολλα μεσα στην εμπαθεια (προσωπικα το μονο που του χρεωνω ειναι οτι παιζει σε πρωταθλημα που ο Ρωσος εχει 5 -ναι πεντε- ολοκληρα σωματεια υπο την αμεση επιρροη του και δεν εχει καταφερει κατι πανω σε αυτο... Συνέχεια ωστε να το αντιμετωπισει) ας μας πουν πως γινεται ο "τσαμπας" να εχει χτισει ολο το βασικο κομματι του γηπεδου χωρις να εχει εκταμιευθει φραγκο απο την περιφερεια.

G339 - 15/9/2019 16:46

Δεν νομίζω να υπάρχει προηγούμενο γηπέδου στον κόσμο που να δέχτηκε τέτοιο πόλεμο. Από την μια ο τέως δήμαρχος και ο ιδιοκτήτης ΠΑΕ που ήταν από πίσω και από την άλλη κάποιοι ιδεοληπτικοί στον Σύριζα. Βέβαια υπήρξαν και άνθρωποι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που βοήθησαν, όπως η Δούρου και ο Φλαμπουράρης. Αποδείχτηκε λάθος το ότι δεν κατέβασε η ΑΕΚ μια ισχυρή υποψηφιότητα για τον δήμο στις προηγούμενες εκλογές, όπως πχ ο Βούρος, αλλά τέλος πάντων το θέμα είναι να μπούμε... Συνέχεια στην επόμενη σεζόν και το βασικότερο, ελπίζω το γήπεδο να μην είναι το πέρας της παρουσίας του Μελισσανίδη στην ΠΑΕ, αλλά το τέλος της αρχικής φάσης και έναρξη της βασικής. Τα γήπεδα δεν φέρνουν μόνα τους τίτλους και ο Παοκ είχε τόσα χρόνια και πήρε όταν έλεγξε το παρασκήνιο και έκανε τις μισές ομάδες παραρτήματά του. Η μέρα ξεκίνησε άσχημα σήμερα με την ήττα των γκαούτσος, ας ελπίσουμε η ΑΕΚ να νικήσει εύκολα.

marv - 15/9/2019 13:32

Σε αυτήν την ΟΜΑΔΑ δεν χαρίστηκε ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Ούτε πρόκειται να της χαριστεί ποτέ!!! Ευτυχώς που η Περηφάνια και η Αξιοπρέπεια έχουν το τίμημα τους, αλλιως θα την επικαλούνταν ολοι.

Constantinoupoli86 - 15/9/2019 12:42

Όλοι αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι "ΑΕΚτζήδες" με πιο σκεπτικό πήγαν κόντρα στο γήπεδο; Επειδή είναι "αριστεροί" και ενδιαφέρονται πάνω απ' όλα για την ευημερία των κατοίκων; Αυτό θα το δεχόμουνα σε περίπτωση που ο Μελισανίδης μαζί με το γήπεδο ήθελε να φτιάξει και εμπορικό κέντρο και ένα σωρό άλλα πράγματα για τα εκμεταλλευτεί εμπορικά, αλλά το είπε από την αρχή ρε π@π@ρες "ΜΟΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ". Μετά ήρθε το βιολί της "καταστροφής του περιβάλλοντος" από κάτι... Συνέχεια οικολόγους. Ναι, όλο το οικοσύστημα του πλανήτη θα καταστραφεί εξαιτίας του ότι θα κοβόταν 15 δέντρα από το Άλσος τα οποία η κατασκευαστική είχε υποσχεθεί ότι θα ξαναφυτέψει. Μετά αρχίσανε το βιολοντσέλο ότι οι κάτοικοι θέλουν ησυχία και όχι φασαρίες, λες και 2 ώρες κάθε δεύτερη Κυριακή άντε και κανένα Ευρωπαϊκο το μεσοβδόμαδο γίνεται μεγαλύτερη φασαρία από τα φτιαγμένα μηχανάκια του κάθε βλαχοκάγκουρα που περνάει κάθε μέρα έξω από τα σπίτια τους. Παίδες αυτό δεν είναι αριστερός ακτιβισμός, αυτό είναι αρρωστημένη εμπάθεια ενάντια στο γήπεδο και το Μελισανίδη.

THEO 21 ALIMOS - 15/9/2019 11:17

ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΑΝΑΣ Δ.Μ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.....ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ.....ΔΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ....ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΕΚ ΤΗΝ....ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ......ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ!!!!!!!

AEK MONO AEK - 14/9/2019 23:31

Αδέρφια ξέρει κανείς πόσο καιρό θα κρατήσουν τα έργα της υπογειοποίησης από την μέρα που θα ξεκινήσουν?

zormpas49 - 14/9/2019 23:40

Χρονοδιάγραμμα 9μηνων.

naupigos - 14/9/2019 23:16

Σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση και να ειστε παντα καλα !!!!!

jason21 - 14/9/2019 21:11

o φιλος μας ο σταμος εφυγε νωρις..στα 48 του θυμαμαι λεγαμε πανηγυριζοντας το πρωταθλημα στους δρομους της νεας φιλαδελφειας.. για τον πρωτο αγωνα στην αγια σοφια πως θα ειναι οι στιγμες που θα μπουμε παλι σπιτι μας .. καποια κομματοσκυλα του το στερησαν αυτο ..

ΕΙΡΗΝΗ - 14/9/2019 19:49

Εύχομαι τα χειρότερα σε όλους αυτούς τους υπάνθρωπους, στους ίδιους και σε αυτούς, που τους έδιναν εντολές!

Constantinoupoli86 - 14/9/2019 20:01

Η μεγαλύτερη τιμωρία γι' αυτούς είναι ότι μόλις χτιστεί το γήπεδο αυτοί δε θα μπορούνε να περάσουνε ούτε απέξω. Όλη τους τη ζωή θα μουτζώνουν τους εαυτούς τους γιατί δε θα μπορέσουν ποτέ να νιώσουν το μεγαλείο και την ατμόσφαιρα. Ελπίζω οι μελλοντικοί πρόεδροι να μην τους δώσουν άφεση αμαρτιών, να υπάρχει πάντα η απαγορευμένη λίστα των ονομάτων. Δεν θα ήθελα κάποτε να δω κάποιον από αυτούς να μου μοστράρει με το γυαλί ηλίου από τα επίσημα, γιατί τότε θα σηκωθώ και θα φύγω.

Vasilis_Constructor - 14/9/2019 19:54

Όσοι μας καθυστέρησαν είναι άνθρωποι που τους εύχομαι να κάνουν παιδιά ΑΕΚόπουλα, τα οποία θα μάθουν αργότερα τί ζώα γονείς έχουν. Επίσης τους εύχομαι να πίνουν Imodium τη βραδιά των εγκαινίων !

diogeo - 14/9/2019 19:41

Οι ευθύνες έχουν το ονοματεπώνυμο όσων προσέφυγαν στα δικαστήρια για να σταματήσουν το γήπεδο και δεν μιλώ για κάποιους πέριξ του γηπέδου που δικαίως η αδίκως έκριναν ότι έπρεπε να το κάνουν αλλά για κάποιους άλλους που ζητούσαν δικαστικά να προσβάλουν την μελέτη όντας κάτοικοι Πειραιά και περιχώρων.Αυτους θέλω στις τουαλέτες με όνομα και φάτσα την ώρα που θα κάνουμε την ανάγκη μας.Στους υπόλοιπους κατανοώ αλλά αγάπη μόνο πια!!

dikefalos78 - 14/9/2019 19:39

Λυπάμαι πολυ ναύπηγε τουλαχιστον να σαι εσυ καλα και να μπεις πρωτος στο κάστρο μας.

Δυστηχως εχουν χαθει πολλες ΑΕΚτζηδικες ψυχες τα τελευταια χρονια.......

Θα τιμωρηθουν ολοι οσοι καθυστερησαν σκοπιμως αυτο το εργο......

jack-jack1 - 14/9/2019 19:37

Εγω προτεινω οι τουαλετες του γηπεδου να εχουν τα ονοματα αυτων που εβαζαν εμποδια.

stelios_21 - 14/9/2019 18:27

Ενα πραγμα σας παρακαλω αδερφια:ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που μπηκαν εμποδιο στο ονειρο μας.Ακομα κι οταν θα εχουν περασει τα χρονια (με την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ να εχει γινει η αγαπημενη μας συνηθεια) ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ!!

krav21 - 14/9/2019 18:59

Αδερφε να τους θυμομαστε και ουτε ανωτεροτητες ουτε συγχωροχαρτια για αυτους τους υπανθρωπους. Κανονικα ενα δωματιο χωρις γωνιες χρειαζεται και να μπαινει μεσα ενας ενας... Εγω προσωπικα εχω τεραστιο μισος για ολους αυτους.

stelios_21 - 14/9/2019 20:54

Ετσι ακριβως φιλε μου,μακαρι να τους εβρισκα και να τους εφτυνα(αλλα ουτε το σαλιο μου δεν αξιζουν)

airush - 14/9/2019 18:04

Έσκασε η βόμβα..από Σεπτέμβριο που ξέραμε αρχίσαμε τα.. ο στόχος είναι του χρόνου τον Ιανουάριο

krav21 - 14/9/2019 18:56

τι εννοεις αρχισαμε? Η ΑΕΚ τα αρχισε?

dtsioux - 14/9/2019 18:33

Ποτέ δεν είχα δώσει ημερομηνία,μην γράφετε ανακρίβειες.

Bolt - 14/9/2019 18:38

Βόμβα ...μας έφαγαν άλλον έναν χρόνο ...αυτό ήθελαν ...το γεφύρι της Άρτας κατάντησε και υπεύθυνη είναι η Πολιτεία και μόνον αυτή .

george_21R - 14/9/2019 18:23

Αφου εγιναν ετσι τα πραγματα και οπως φαινεται δεν θα ειμαστε μεσα πριν απο τις ερχες του 2021 , μακαρι να το εγκαινιάσουμε τον Φεβρουαριο του 2021 σε Ευρωπαικο παιχνιδι!!! Θα ειναι ονειρικα εγκαίνια!!!

thewizard21 - 14/9/2019 18:11

Υπάρχει κάτι που λέγεται αγωγή για διαφυγόντα κέρδη, είτε είναι αποτέλεσμα δόλου είτε αμέλειας. Ας το σκεφτούνε στην ΠΑΕ.

Aekfamily21 - 14/9/2019 18:05

Οπως και ναχει ο β´ γυρος του επομενου πρωταθληματος θα μας βρει μεσα και τα πλευ οφ θα γινουν στην Αγια Σοφια

21cleaver - 14/9/2019 18:09

Ότι καλύτερο

naupigos - 14/9/2019 17:17

Η Γυναικα μου δεν προλαβε .. εφυγε πριν 5 μηνες απο ανακοπη . Της ειχα ταξει να ανεβουμε για την Αγια Σοφια αλλα .... Υγεια και Καλο σαββατ/κο σε ολους !!!!!!!

vagner - 14/9/2019 16:53

Λαφαζάνης,Σκουρλέτης και ο αρούλης είναι γνωστοί σε εμάς για τον πόλεμο κατά της ΑΕΚ.Υπάρχουν όμως και άλλοι ψευτοαεκτζήδες που έκαναν ότι μπορούσαν για να μη γίνει το γήπεδο.Αυτά τα ονόματα θέλουμε!

Constantinoupoli86 - 14/9/2019 17:02

Ένας που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο "ΑΕΚαρας" Πασχάλης Τσαρούχας.

RS71 - 15/9/2019 11:34

Αδερφέ και ο Ψαρανιος.

Constantinoupoli86 - 15/9/2019 14:22

Μου είναι απόλυτα αντιπαθής ο Ψαριανός αλλά θέλω να είμαι δίκαιος. Δεν είναι σε αυτούς που πήγαν κόντρα να γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια επί Μελισανίδη (απ' όσο ξέρω δηλαδή), αλλά επί Ντέμη ήταν από αυτούς που λέγανε να γίνει στον ΟΔΔΥ. Το αν υποστήριζες κάποτε τον ΟΔΔΥ δεν σε κάνει αυτόματα και πολέμιο του γηπέδου στη Ν.Φ

george_21R - 14/9/2019 17:15

Παρε μερικα απο αυτα τα ονοματα! Δεν τα εβγαλα εγω , εχουν βγει σε αρθρο του aek365 εδω και 2 χρονια και ειναι γνωστα για οσους θυμουνται! Ολοι αυτοι αυτοαποκαλουνται ΑΕΚτσηδες...

Αραμπατζής Βασίλης

Βασιλείου Αργύρης

Βασιλείου Παντελής... Συνέχεια
Βασιλείου Φραγκίσκος

Γεωργέλλη Μαρία

Καρβουνιάρης Τάσος

Κατσούλας Στάθης

Κολμανιώτης Γιάννης

Κοντοσταύλου Ειρηνη

Κοντούδης Γιώργος

Κυριακάκης Ηλίας

Λυγκουνάκης Γιώργος

Μερτινός Νίκος

Παπαδόπουλος Θάνος

Πασσαλίδης Γιωργος

Στέφου Όλγα

Τερζάκης Σταύρος

Τερζόγλου Παναγιώτης

Τσαρούχας Πασχάλης

Χατζόπουλος Νίκος

krav21 - 14/9/2019 19:02

george_21R Μπραβο αδερφε.. Ολοι αυτοι ηταν δημοτες (και καλα) Νεας Φιλαδελφειας και εκαναν προσφυγες?

RS71 - 14/9/2019 17:07

Και μην ξεχνάμε και τον Μαλλιο, γιατρό της περιοχής.

aggelo21 - 14/9/2019 17:08

Έννοια σας και υπάρχει μέριμνα για όλους...

Constantinoupoli86 - 14/9/2019 16:47

Τις φωτογραφίες τους να βάλετε στις τουαλέτες της Αγιάς Σοφιάς.

ΕΠΟΜΕΝΟ