2 ΣΧΟΛΙΑ

Ιατρικό ανακοινωθέν για το μωρό που κατασπάραξε ο σκύλος: Είχε αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις

Το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση

Σοκάρει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα στα Γλυκά Νερά, όταν ένα βρέφος μόλις δύο μηνών, δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ και δυστυχώς έχασε τη ζωή του. Το νοσοκομείο εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο περιγράφει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το 2 μηνών βρέφος, όταν έφτασε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης το πρωί της Πέμπτης.

Σε αυτή, αναφέρεται πως το βρέφος, που δέχτηκε επίθεση από το ροτβάιλερ της οικογένειάς του, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.
Συγκεκριμένα, το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».
 


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aggelo21 - 12/9/2019 20:13

Τι θα πει: "Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος"; Δεν έγινε ιατροδικαστική εξέταση;

ORIGINAL SCORPION - 12/9/2019 17:17

...θέλετε να τα έχετε ελεύθερα στα πάρκα και στις παιδικές χαρές, γ..ω το σπίτι σας

ΕΠΟΜΕΝΟ