Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ξέφυγε ο προπονητής της Παλαιστίνης, αποκάλεσε πουτ@@@ ένα δημοσιογράφο (VIDEO)

Η ερώτηση δεν άρεσε στον Ould Ali και ξέσπασε

Σε αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, η Παλαιστίνη ηττήθηκε 2-1 από τη Σιγκαπούρη και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, εκτυλίχθηκε περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή τον ομοσπονδιακό προπονητή της παλαιστινιακής ομάδας.

Λίγες μέρες πριν, η Παλαιστίνη είχε νικήσει 2-0 το Ουζμπεκιστάν και, μετά την ήττα από τη Σιγκαπούρη, δημοσιογράφος ρώτησε τον προπονητή γιατί δεν έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το νικηφόρο ματς.

Τότε, ο Noureddine Ould Ali έγινε έξαλλος, ξέφυγε, αποκάλεσε "πουτ@@@" τον δημοσιογράφο και έφυγε από την αίθουσα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ