1 ΣΧΟΛΙΑ

Μέχρι αρχές της νέας χρονιάς στη Βουλή ο νέος αθλητικός νόμος

Στη σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/9) για τη σύσταση Επιτροπής για τη βία και τα στημένα, που μεταξύ άλλων, θα εξετάσει τον αθλητικό νόμο 2725/1999 και θα προτείνει αλλαγές, αποφασίστηκε να προχωρήσει το υφυπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με ΕΠΟ, ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ, Σούπερ Λιγκ 1 και 2. 

Ο νόμος αυτός, όπως είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης, θα είναι έτοιμος τον Δεκέμβριο ή το αργότερο στις αρχές του νέου έτους, ενώ οι δύο ειδικοί που προαναφέραμε και οι οποίοι μπαίνουν στην επιτροπή που συστάθηκε, είναι ο σύμβουλος ασφαλείας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Μαρκ Τίμερ και ο διευθυντής του τομέα ακεραιότητας της UEFA, Νίκολας Ραουντέσκι.

Στην Επιτροπή θα είναι ο σύμβουλος ασφαλείας της ΟΥΕΦΑ στα γήπεδα, Μαρκ Τίμερ και ο διευθυντής του τομέα της ακεραιότητας της ΦΙΦΑ, Νίκολας Ραουντέσκι, οι "κορυφαίοι στους τομείς τους", όπως τους αποκάλεσε ο διευθυντής των εθνικών ομοσπονδιών της ΦΙΦΑ, Ζόραν Λάκοβιτς, συμπληρώνοντας ότι δεν θα βρίσκονται μόνιμα στην Ελλάδα. «Χαίρομαι διότι αναπτύσσεται μια στενή σχέση. Χτίζεται αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Η Ελλάδα και η σημερινή κυβέρνηση είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ποιότητα και όλα αυτά θα τα αναβαθμίσουμε. Ξέρουμε ότι δηλώσεις ανάλογες έχουν γίνει πολλές κατά το παρελθόν, θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Χαιρόμαστε που από πλευράς ΟΥΕΦΑ δύο στελέχη με πολύ καλές γνώσεις στα θέματα που ανέφερα πριν, θα συμμετέχουν στην Επιτροπή και πολύ σύντομα ελπίζουμε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχουμε βάλει, αρχές Δεκέμβρη, τέλος Νοέμβρη, ή το αργότερο με το νέο έτος, να είμαστε σε θέση να φέρουμε προς ψήφιση το νέο αθλητικό νόμο» τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τη σύσκεψη.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Vasilis_Constructor - 11/9/2019 19:28

Κρατάω μικρό καλάθι. Μικροσκοπικό.

Μακάρι όμως, τί να πώ?

ΕΠΟΜΕΝΟ