Στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, ο Τάμι Έιμπραχαμ ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης της Τσέλσι, δικαιώνοντας τον Φρανκ Λάμπαρντ για την επιλογή του, καθώς ο νεαρός έχει πετύχει τέσσερα γκολ.
Αντίθετα, ο Ολιβιέ Ζιρού μένει στον πάγκο, κάτι που δεν αρέσει στον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να είναι ο δεύτερος επιθετικός.
Σε δηλώσεις του, ο Ζιρού έστειλε μήνυμα στον προπονητή του, λέγοντας το εξής: "Δεν είμαι έτοιμος να καθίσω στον πάγκο. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τη νέα γενιά αλλά έχω φιλοδοξίες και δεν η ώρα της απόσυρσης αργεί ακόμη. Δεν θέλω να είμαι ο δεύτερος επιθετικός της Τσέλσι. Αυτό είναι σίγουρο. Το γεγονός ότι είμαι μεγαλύτερος ηλικιακά δεν σημαίνει ότι δικαιούμαι λιγότερο χρόνο συμμετοχή".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
