«Θα ήθελα να επιστρέψει ο Πουγιόλ».
Όταν προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις ο ίδιος ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, τότε η επιστροφή του πρώην αρχηγού των «μπλαουγκράνα» φαντάζει κάτι παραπάνω από πιθανή. Όπως ανέφερε ο Μπαρτομέου στο «Barca TV», ο Κάρλες Πουγιόλ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Καταλανούς για να αναλάβει σε λίγες βδομάδες τη θέση του αθλητικού διευθυντή.
«Συζητάμε την επιστροφή του στο κλαμπ. Ας ελπίσουμε να φτάσουμε σε συμφωνία, επειδή είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και της οργάνωσης του», συμπλήρωσε ο Μπαρτομέου για τον «θρύλο» των «μπλαουγκράνα». Εφόσον ο Πουγιόλ ξαναπεράσει τις… πύλες του «Καμπ Νου», τότε θα συνεργαστεί με το δίδυμο, Ερίκ Αμπιντάλ και Ραμόν Πλάνες, οι οποίοι ανέλαβαν αναβαθμισμένο ρόλο ύστερα από την προ διμήνου παραίτηση του Πεπ Σεγούρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
