Ένας 37χρονος άντρας από το Ανατολικό Γιόρκσαϊρ, ο οποίος ήταν μεγάλος φαν των βιβλίων και της ταινίας «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρί» βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από την μητέρα του, η οποία υπέστη σοκ από την εικόνα του γιού της.
Ο Φίλιπ Γουόκερ βρέθηκε γυμνός, φορώντας μόνο ένα κουτί αγνότητας στα γεννητικά του όργανα και φαίνεται πως αυτο-στραγγαλίστηκε κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού παιχνιδιού που αποδείχθηκε μοιραίο.
Η μητέρα του τον βρήκε δεμένο στο κρεβάτι του, στο σπίτι του στις 5 Μαρτίου του 2019. Το ασθενοφόρο όταν έφτασε στο σημείο βρήκε τον 37χρονο με ένα σκοινί στον λαιμό του και το κουτί αγνότητας στην περιοχή των γεννητικών οργάνων .
Μέλη της οικογένειας του Γουόκερ ερευνώντας το δωμάτιό του λίγες μέρες μετά τον θάνατό του βρήκαν αρκετά σεξουαλικά βοηθήματα, ένα CD με πορνογραφικό περιεχόμενο και μπουκάλια με λιπαντικό.
Επιπλέον, βρέθηκε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι» και ένα βιβλίο με πορνογραφικό περιεχόμενο, στο οποίο υπήρχαν σκίτσα και κείμενα που είχε δημιουργήσει ο Γουόκερ.
Αυτές τις μέρες εκδικάζεται στο δικαστήριο του Hull Coroner η υπόθεση σχετικά με το θάνατό του.
Ο περίγυρος και η οικογένεια του Γουόκερ μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και δήλωσαν συντετριμμένοι από τον χαμό του.
Η ιατροδικαστής, Ρόζμαρι Μπάξτερ, δήλωσε πως η αιτία του θανάτου του Γουόκερ ήταν η πρόκληση ασφυξίας από τον ίδιο κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού παιχνιδιού που όμως κατέληξε σε τραγικό ατύχημα. Επομένως, δεν θεωρείται αυτοκτονία.
«Ο κ. Γούκερ δεν είχε αυτοκτονικές τάσεις πριν τον θάνατό του, ούτε είχε αναφερθεί να πάσχει από κατάθλιψη ποτέ», ανέφερε η ιατροδικαστής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
