Την ευκαιρία να δει τους παίκτες του ΠΑΟΚ σε αγωνιστική δράση είχε ο Αμπέλ Φερέιρα σε ένα οικογενειακό φιλικό που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία κόντρα στην Κ19. Οι μικροί της Κ19 έβαλαν δύσκολα στους μεγάλους της πρώτης ομάδας, αλλά στο τέλος οι δεύτεροι επικράτησαν με 6-2.
Ο Χοσέ Κρέσπο έπαιξε μόνο στο πρώτο μέρος και αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα και το δεξί χέρι. Ο Τσούμπα Άκπομ ένιωσε ενοχλήσεις και κάνει θεραπεία συμμετέχοντας παράλληλα στο κανονικό πρόγραμμα.
Ατομικά δούλεψαν και οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντάγκλας Αουγκούστο, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα για φυσικοθεραπεία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
