Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μειώθηκαν στους μισούς οι δανεικοί της Τσέλσι

Δραματική είναι η μείωση του συνολικού των δανεικών της Τσέλσι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Από τους 41 στους 27 μειώθηκαν οι δανεικοί που έχει παραχωρήσει η Τσέλσι σε ομάδες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Η απαγόρευση μεταγραφών για δύο αγωνιστικές περιόδους σε συνδυασμό με την στήριξη νεαρών παικτών που πρεσβεύει το σχέδιο του Φρανκ Λάμπαρντ έκαναν τον λονδρέζικο σύλλογο να μειώσει τρομερά τους δανεικούς που έχει δώσει σε κάθε γωνία της Ευρώπης. Πρόθεση της FIFA είναι να περιορίσει στο ελάχιστο τους δανεικούς τους οποίους μπορεί να παραχωρήσει ο κάθε σύλλογος.

Συγκεκριμένα, ο συνολικός αριθμός των δανεικών ανέρχεται στους 8, με τους Λονδρέζους να προσπαθούν να εφαρμόσουν ένα σχέδιο το οποίο βάσει των αριθμών την δεδομένη χρονική στιγμή αποδίδει καρπούς. Ο Λάμπαρντ, που από φέτος έχει αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, επιθυμεί να επενδύσει σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι Μάουντ, Άμπραχαμ, Τομόρι, Τζέιμς, Γκουεχί και άλλοι. Έτσι η μείωση των δανεικών της Τσέλσι κρίνεται εύλογη βάσει του πλάνου που έχει για τον σύλλογο ο Άγγλος προπονητής.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ