Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αντιπρόεδρος Σπόρτινγκ: Για αυτό απορρίψαμε την πρόταση της Τότεναμ για Μπρούνο Φερνάντες

Η ομάδα της Λισαβόνας αποκάλυψε, μέσω του αντιπροέδρου της, τι συνέβη με την περίπτωση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κάθε άλλο παρά χαρούμενος είναι ο Μπρούνο Φερνάντες, για το γεγονός πως έμεινε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παρά το ενδιαφέρον που έδειξαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Από τη μεριά της διοίκησης της Σπόρτινγκ, ο αντιπρόεδρος της ομάδας αποκάλυψε για ποιο λόγο απορρίφθηκε η προσφορά της Τότεναμ για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Συγκεκριμένα, ο Φρεντερίκο Βαράντας είπε το εξής: "Η μοναδική ομάδα που έκανε κανονική πρόταση για να πάρει τον Μπρούνο Φερνάντες, ήταν η Τότεναμ. Είχε προσφέρει 45 εκατομμύρια συν 20 εκατομμύρια σε μπόνους αν κατάφερνε να κατακτήσει την Premier League ή το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θεωρώ ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο η ομάδα και γι' αυτό δεν θα παίρναμε ποτέ τα λεφτά, οπότε απορρίψαμε την πρόταση".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ