Στις φλόγες έχει τυλιχθεί τριώροφο κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ευριπίδου και Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας.
Η φωτιά ξέσπασε αρχικά στον τρίτο όροφο του κτιρίου και στη συνέχεια επεκτάθηκε στην ταράτσα όπου υπήρχαν πολλά συγκεντρωμένα απορρίμματα και πλέον βγαίνουν πυκνοί καπνοί ακόμα και από τον πρώτο όροφο.
Στο ισόγειο στεγάζεται κατάστημα με κινέζικα είδη και οι υπερκείμενοι όροφοι χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικός χώρος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις των Αρχών, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν τυχόν εγκλωβισμένα άτομα στο κτίριο, ωστόσο σίγουροι θα είναι μόνο όταν θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο και μπορέσουν να εισέλθουν και να ελέγξουν όλους τους χώρους.
Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Εξαιτίας της πυρκαγιάς, κλειστές για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι η οδός Ευριπίδου, από την Πλατεία Επικούρου, η Πλατεία Ελευθερίας από Πειραιώς και η οδός Κορίνης από Σαπφούς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
