Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τέλος οι πολιτικοί γάμοι στο δημαρχείο Χίου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο νέος δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, ανακοίνωσε ότι πλέον δεν θα τελούνται πολιτικοί γάμοι στο δημαρχείο του νησιού. Όσοι όσοι δημότες και δημότισσες επιλέγουν αυτή την διαδικασία θα πρέπει να μεταβούν σε περιφερειακά δημοτικά κτίρια και συγκεκριμένα στα πρώην δημαρχεία Ομηρούπολης, στον Βροντάδο και Αγίου Μηνά, στα Θυμιανά.

Οπως αναφέρει το astraparis.gr, η απόφαση αυτή τυγχάνει ευμενούς υποδοχής από τον μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο, ο οποίος εξάλλου είχε ζητήσει και από τον απερχόμενο δήμαρχο Μανώλη Βουρνού να απέχει από αυτά τα καθήκοντα.

Η απόφαση της νέας δημοτικής αρχής θα τύχει άμεσης εφαρμογής με ένα ενδεχόμενο να τελεσθούν κάποιοι ελάχιστοι γάμοι, που ήδη έχουν ορισθεί στο δημαρχείο Χίου αν και υπάρχει περίπτωση και αυτοί να μετακινηθούν στο κτίριο του πρώην ΔΗΠΕΘΕ, δίπλα στο Εργατικό Κέντρο Χίου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ