Quantcast
NEWS
60 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αραούχο: Σέβομαι και αγαπώ την ΑΕΚ και τον πρόεδρο της

Ο Αργεντίνος έδωσε διευκρινήσεις για το σχόλιο του ενώ ψάχνει διέξοδο από την Λας Πάλμας με την οποία είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένα σχόλιο του Αραούχο κάτω από βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ ΑΕΚ χθες προκάλεσε συζητήσεις. Ο "Τσίνο" απάντησε σε οπαδό της Ένωσης που του ζητούσε να επιστρέψει και υποστήριξε ότι δεν γυρίζει στην ΑΕΚ "γιατί δεν τον θέλει ο πρόεδρος της ομάδας". Σήμερα επανήλθε με διευκρινιστική ανάρτηση τονίζοντας ότι αγαπά και σέβεται την ΑΕΚ και το πρόεδρο της και διευκρίνισε πως αυτό το καλοκαίρι δεν υπήρξε θέμα επιστροφής του.

"Δεν ήθελα με τίποτα να δημιουργήσω θέμα ειδικά μετά από μια τόσο όμορφη βραδιά που είχε η ΑΕΚ. Αυτή την ομάδα την αγαπώ, σημαίνει πολλά για εμένα και σέβομαι όλους τους ανθρώπους της, ειδικά τον πρόεδρο της. Ήθελα απλώς να πω στους φιλάθλους που επίμονα μου ζητούν να επιστρέψω στην ομάδα ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα αυτό το καλοκαίρι για να γυρίσω" έγραψε χαρακτηριστικά ο Αραούχο.

Η εκτίμηση των ανθρώπων της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του Αργεντίνου είναι δεδομένη όμως ο ίδιος ουσιαστικά κατέστρεψε την καριέρα του. Έφυγε ως πρωταθλητής από την Ένωση και με μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και αποφάσισε στις 26 Ιουνίου 2018 να υπογράψει νέο συμβόλαιο πέντε ετών (φωτό) με την Λας Πάλμας. Έτσι αυτοπαγιδεύθηκε και πλέον ψάχνει διαφυγή.

Η ΑΕΚ έκανε τεράστιες προσπάθειες να τον κρατήσει και διατηρούσε και διατηρεί δεσμούς μαζί του. Είχε όμως να κάνει με το συμβόλαιο που υπέγραψε και τον εκκεντρικό πρόεδρο της Λας Πάλμας να μιλάει για 60εκατ. ευρώ και να μην δέχεται να διαπραγματευτεί.

Μετά από μια καταστροφική σεζόν ο "Τσίνο" βλέπει το μεγάλο του λάθος όμως δεν μπορεί να πάρει πίσω την υπογραφή του με τον ισχυρό άνδρα της Λας Πάλμας να τον αντιμετωπίζει πλέον ως ένα περιουσιακό στοιχείο που μπορεί να του αποφέρει κάποια χρήματα έστω και ο αγοραστής βρίσκεται στην Κίνα, στην Αραβία, ή της ΗΠΑ.  




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ