Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χαμηλά στο Βερολίνο ο Φιλιππίδης

Σε ένα από τα καλύτερα μίτινγκ, το γνωστό ISTAF στο Βερολίνο πήραν μέρος σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης και η Σπυριδούλα Καρύδη.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας αγωνίστηκε στο επί κοντώ όπου σημείωσε καλύτερη επίδοση 5.50μ ξεπερνώντας με την πρώτη προσπάθεια και τα 5.35μ. ενώ απέτυχε στα 5.60μ. Νικητής του αγωνίσματος ήταν ο Ντουπλάντις με 5.80μ, δεύτερος με την ίδια επίδοση ο Κέντρικς και τρίτος ο Λίσεκ με 5.70μ.

Στον ίδιο αγώνα πήρε μέρος στο τριπλούν και η πρωταθλήτρια Ευρώπης στις νεάνιδες Σπυριδούλα Καρύδη η οποία πήρε την 8η θέση με καλύτερη επίδοση στα 13.25μ (-1,3)  που πέτυχε στην τελευταία προσπάθειά της. Νικήτρια στον αγώνα η Ρίκιτς (Τζαμάικα) με 14.63μ, δεύτερη η Μαμόνα (Πορτογαλία) 14.18μ και τρίτη η Κίλτι (Λιθουανία) 14.15.

Το ISTAF μίτινγκ ανήκει στη σειρά των αγώνων στίβου World Challenge και ήταν ο προτελευταίος αγώνας ενώ η σειρά ολοκληρώνεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Ζάγκρεμπ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ