Η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων, για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε, χωρίς να φτάσει στα γραφεία της ΕΠΟ κάποια προσφορά.
Όπως αναφέρει η LiveSport, η ΕΠΟ είχε ορίσει την 26η Αυγούστου ως τελευταία διαθέσιμη ημέρα για τους τηλεοπτικούς παρόχους, όμως δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.
Μάλιστα, η πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος έκανε λόγο για αγορά των παιχνιδιών της φετινής σεζόν και των τελικών της επόμενης τριετίας, με αρχική τιμή των προσφορών τα 8 εκατ.ευρώ για την Ελλάδα και 450.000 για το εξωτερικό.
Υπενθυμίζουμε πως τα τελευταία χρόνια τα δικαιώματα των αγώνων είχε η Cosmote TV, η οποία δεν κατέθεσε προσφορά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
