Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Λαμία «έκοψε» νωρίς τη φόρα του ΠΑΟ

Η μαχητική ομάδα της Φθιώτιδας στέρησε από τους πράσινους το πρώτο τρίποντο της χρονιάς μετά το 1-1 στο ματς με το οποίο άνοιξε η Σούπερ Λίγκα - Πρώτο γκολ με τη χρήση του VAR


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Λαμίας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανώλης Σκουλάς

Με ισοπαλία (1-1) ξεκίνησαν την εφετινή Σούπερ Λίγκα Παναθηναϊκός και Λαμία, ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί τους "πράσινους" που ήθελαν να μπουν με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Από λάθος του Διούδη άνοιξαν το σκορ οι Φθιώτες, ισοφάρισε με πέναλτι μέσω... VAR ο ΠΑΟ.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να γίνει.. το αφεντικό της αναμέτρησης αλλά η Λαμία φρόντισε πολύ καλά να καταστρέψει τα σχέδια των πράσινων.

Έτσι, στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες ουσιαστικά αλληλοεξουδετερώθηκαν. Aπό ένα τραγικό λάθος όμως του Διούδη στο 20' άνοιξε το σκορ.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε κακή έξοδο σε βαθιά μπαλιά, ο Ρόμανιτς τον πέρασε και σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Ο ΠΑΟ δεν κατάφερε να συνέλθει και να πιέσει την Λαμία. Αλλά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης πριν φύγει το ημίχρονο. Αυτό έγινε με τη χρήση του VAR!

Σουτ του Κολοβού, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πλιάτσικα και ο Σκουλάς μετά από ειδοποίηση του Κομίνη από το δωμάτιο του VAR, έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Μακέντα λοιπόν, στο 35' το μετέτρεψε σε γκολ και έκανε το 1-1. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα καλό σουτ του Ινσούα στο 34' από πλάγια θέση, αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Πρώτη τελική στο β' μέρος, ένα σουτ του Ζαχίντ στο 49', πέρασε άουτ!

Ο ΠΑΟ προσπάθησε να σπάσει την άμυνα της Λαμίας και να πετύχει το γκολ της νίκης.

Όμως οι λάθος επιλογές στη τελική πάσα δεν έκαναν τους πράσινους απειλητικούς.

Μόνο κάποια σουτ μακριά από τη περιοχή είδαμε στα υπόλοιπα λεπτά. Όπως του Ινσούα στο 87'. Ενώ ούτε τα στημένα που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι έφεραν απειλή για τον Βελλίδη, τον τερματοφύλακα της Λαμίας.

Και οι αλλαγές του Δώνη δεν άλλαξαν την ροή του ματς. Έτσι το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τους "πράσινους" να γκελάρουν με το... καλησπέρα στη Σούπερ Λίγκα.

ΛΑΜΙΑ (Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Τουράμ(62' Βασιλόγιαννης), Μπεχεράνο, Ρόμανιτς(76' Σκόνδρας), Δημούτσος, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας(90+2' Τσούκαλος), Καραμάνος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Δώνης(83' Μπουζούκης), Κουρμπέλης, Ζαχίντ, Κολοβός, Χατζηθεοδωρίδης(60' Μολό), Μακέντα




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ