Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Κλείνουν» τα τείχη της Αγιά Σοφιάς

Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνονται οι εργασίες στο νότιο πέταλο

Εντός χρονοδιαγράμματος και όπως είχε προγραμματιστεί τέλος Αυγούστου τα τείχη της «Αγιά Σοφιάς» κλείνουν. Οι εργασίες και στο νότιο πέταλο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, προς την πλευρά της παλιάς Σκεπαστής δηλαδή, ολοκληρώνονται και έτσι όλες οι θύρες θα είναι έτοιμες! Από εκεί και πέρα η δουλειά στην τοποθέτηση του στεγάστρου προχωρούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Η τοποθέτηση του στεγάστρου πάνω από τις θύρες συνεχίζεται και όλο το στέγαστρο αναμένεται να έχει σκεπάσει το Ναό μέχρι το τέλος του 2019.

Εν τω μεταξύ υπάρχει αισιοδοξία πως μέσα στον Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν και τα έργα της υπογειοποίησης. Θυμίζουμε 1η Σεπτέμβρη αλλάζει και τυπικά σελίδα ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, με τον Γιάννη Βούρο να πιάνει δουλειά και να ξεκολλούν έργα που αφορούν περιμετρικά του γηπέδου, τα οποία θα κάνουν ακόμα ομορφότερη την πόλη.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ