Στο πλευρό της Τραμπζονσπόρ είναι ο Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος επικοινώνησε τηλεφωνικά τόσο με τον πρόεδρο της επόμενης αντιπάλου της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, Αχμέτ Αγκάογλου, όσο και με τον προπονητή της, Ουνάλ Καραμάν, στους οποίους έδωσε συγχαρητήριά για τη νίκη με 2-1 επί της Σπάρτα Πράγας και την πρόκριση στα playoffs. Ο Ερντογάν ευχήθηκε ανάλογη επιτυχία και στα ματς με την ΑΕΚ!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εμεις παλι θα βαλουμε τον Κυριακο να σας ευχηθει ....Ετσι γιατι ειμαστε ανωτεροι.!!!
Ένας πρωθυπουργός ευχήθηκε σε μία ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας του καλή επιτυχία.
Δεν θέλω να σοκάρω κανέναν, αλλά συμβαίνει συνέχεια. Ούτε προκλητικό είναι, ούτε μνήμες προσβάλλει, ούτε ανθρώπους, ούτε κανέναν.
Αφήστε τα όπλα στην ντουλάπα, φτιάχτε ένα ντολμαδάκι και πιείτε μια ρακή, δεν έχουμε να χωρίσουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τίποτα με κανένα λαό.
Αριστερές συσπειρώσεις στο Πανεπιστήμιο να φανταστώ!
Ένας πρωθυπουργός ευχήθηκε καλή επιτυχία στη χώρα του....φάε εσύ ντολμαδάκια άσε μας εμας που ποναμε
Μακάρι να βρω εισιτήριο εκεί μεσα να παω να σηκώσω τις σημαίες μας ΜΑΚΑΡΙ
Περάσουμε η αποκλειστούμε, ας τους εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει ΑΕΚ. Ιδιαίτερα να τους εξηγήσει το τελευταίο γράμμα . Δεν χρειάζεται κάτι άλλο πέραν τούτου.
Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη κ αναγκαστηκα διωγμένος με την οικογενεια μου το 1974 με τα γεγονόντα της Κύπρου σε ηλικια επτά ετών , δεν περναει απο το μυαλό μου αλλο αποτέλεσμά απο να ξευτιλίσει η ομάδα μας αυτή την άτιμη ράτσα.
Αυτό το άτιμη ράτσα τι τι ήθελες? Ειναι ρατσιστικό και δεν ταιριάζει στην ΑΕΚ και ολους οσους πρεσβευει και υπεφεραν. Ασε που ουσιαστικα λες οτι η γυνναικα μου ειναι "ατιμη" επειδη ειναι απο την τουρκια. Επισης να ξερεις οτι απο τη στιγμη που ο ερντογαν ευχηθηκε στη τραπζονσπορ, το 70% των τουρκων ειναι μαζι μας. Μολις γυρισα απο εκει και ξερω..
An oloi oi ellines skeftotan San esena twra tha milagame toyrkika..ase loipon tis lykofilies symferonta ta Lew egw..mathe tin istoria soy gia na ksereis to melon soy..MA's vrikan ekei den toys vrikame...I omada ayti antiprosopeyei tis xamenes patrides kai ton politismo pot akoma kai simera presveyoume.
Εμένα πάλι οι παππούδες μου γεννημένοι στην Πόλη. Διωγμένοι και αυτοί. Και σε λίγους μήνες θα νυμφεφθώ Τουρκάλα. Θα σε συμβούλευα απλώς να μη βάζεις όλους σε ενα τσουβαλι. Εγω εχω εισπράξει μονο αγαπη και εχω κανει πολλούς φίλους. Και να ξερεις ότι επειδή αυτο το ζώο (hayvan) ο Ερντογάν ευχηθηκε στην τταπζονσπορ, πανω απο τη μιση Τουρκία και οι αναρχικοι της μπεσικτας κυριως, θα ειναι μαζι μας. Με αυτο που λες δεν διαφερεις απο αυτους που μας αναγκασαν να φυγουμε η τους 'δικους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μας" που αναγκασαν αυτους να φύγουν. Ας ξεκολλήσουμε επιτέλους τα μυαλα μας για να μην υπαρξουν ξανα προσφυγες. Εμεις ξερουμε..
Κι εγώ φίλε μου έχω Τούρκους φίλους και τους σεβομαι και με σέβονται. Αν όμως για σένα η ΑΕΚ είναι απλά μια ομάδα μπράβο σου και χαρά σου. Για μένα και για πολλούς άλλους σημαίνει πολλά παραπάνω. Και αυτά τα πολλά παραπάνω επιβάλλουν να προκριθούμε. Δεν παίζουμε ούτε φιλικό με την beyoglu FC ούτε με τη φίλη προσκείμενα (οπαδικά τουλάχιστον fener).
Αν από αυτό που έγραψα φίλε και αδελφέ μου κατάλαβες οτι η ΑΕΚ για εμένα είναι μια απλή ομάδα, μάλλον δεν τα έγραψα καλά η δεν θες μα καταλάβεις. Σε εκείνα τα χώματα δεν ζούσαν μόνο Έλληνες. Ζούσαν Έλληνες και Τούρκοι αρμονικά. Οι διωγμοι εκατέρωθεν έγιναν όταν οι κυβενησεις με οπλο την απαιδευτη μαζα αποφασισαν για εκείνους ότι έχουν κατι να χωρίσουν. Η ΑΕΚ πρεσβευει τους ξεριζωμένους, όχι τις ιδεες που προκαλούν ξεριζωμό. Αυτο μας κανει διαφορετικούς. Ξ ΑΕΚ δεν ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομαδα. Ειναι τροπος σκεψης και στασης ζωης.
Παίδες χαλαρώστε ένας ποδοσφαιρικό αγώνας είναι τίποτα παραπάνω... Που δυστυχώς αν παίξουμε έτσι όπως παίζουμε θα χάσουμε κι όλας.
Διπλο μεσα στην τουρκια..για τους προγονους και τις αλησμονητες πατριδες..δειξ'τους ΑΕΚαρα μου πως ειναι να πετας κοντρα στον ανεμο..
ελπιζω να συνελθει η ομαδα και να μην μας δωσει τετοια πικρα.οχι με τους τουρκους.οχι με αυτους.
Ωχ! Ελπίζω να μην μας ευχηθεί και εμάς ο Κούλης...
Ευχήθηκε ο Τσίπρας τον Ιβάν.φτανει αυτό.
Ο Ερντογάν ας κάνει ότι θέλει. Ευελπιστώ να μην μας ευχηθεί εμάς ο δικός μας πρωθυπουργός γιατί την βάψαμε!!! Μην γράψει κανείς ούτε το όνομά του!!! Αν θέλει ας ευχηθεί καλή επιτυχία στην Τραμπζονσπόρ.
Θα φας βούρτσα................τουρκε μέχρι την άγκυρα
Βλέπω μια τάση στην ΑΕΚ να μην χαρακτηριστεί το ματς με πατριωτικό τρόπο, οτι πρεσβευει δηλαδη κάτι πέραν του αθλητικού κομματιού και δεν μπορώ να το καταλάβω φέτος 100 χρόνια μετά τη γενοκτονία. Θα δείξουν οι επόμενες ημέρες
Αληθεια το ιδιο τους ευχηθηκες και στο προηγουμενο τους παιχνιδι η στις αλλες τουρκικες ομαδες η απλα σε τρωει και σε ενοχλει να ακους το ΑΕΚωνσταντινουπολεως; Ερτογανακο πεςωακευρι!
Θα το δουμε αυτο φιλαρακο. ΑΕΚ!!!