0 ΣΧΟΛΙΑ

Κυλιόμενη σκάλα «καταπίνει» έναν άντρα (VIDEO)

Ένα σοκαριστικό βίντεο από κυλιόμενη σκάλα σε πολυσύχναστο σταθμό του μετρό στην Κωνσταντινούπολη ήρθε στο φως από μια εκπομπή ντοκιμαντέρ του βρετανικού Channel 5 που εξετάζει τρομακτικές στιγμές που μπορεί να προκαλέσουν μηχανήματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Το περιστατικό μπορεί να μην συνέβη πρόσφατα, αλλά έγινε τώρα γνωστό και σε αυτό φαίνεται οι περαστικοί να χρησιμοποιούν μια κυλιόμενη σκάλα που δεν λειτουργεί, σαν κανονική σκάλα. Κάποια στιγμή όμως το μηχάνημα αρχίζει και πάλι να λειτουργεί ξαφνικά, δημιουργώντας ένα μεγάλο κενό ανάμεσα στα σκαλιά. Ως αποτέλεσμα, ένας άντρας χάνεται μέσα στην τρύπα.

Ο άνδρας προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί από την χειρολαβή αλλά τελικά τον «καταπίνει» η σκάλα, η οποία στη συνέχεια κλείνει από πάνω του. Ο άντρας τελικά απελευθερώθηκε μια ώρα αργότερα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ευτυχώς με ελαφρά τραύματα.

Ο Μητροπολιτικός Δήμος της Κωνσταντινούπολης είχε τοποθετήσει μια προειδοποιητική πινακίδα κοντά στην σπασμένη κυλιόμενη σκάλα προτού συμβεί το ατύχημα, αλλά όπως φαίνεται κανείς δεν της έδωσε σημασία.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ