Quantcast
NEWS
119 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νόμιζε ότι σφύριζε ο Γερμανός του τελικού και τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ!

Οι παίκτες του έκαναν τρία πέναλτι στο Άμστερνταμ κι ο Άγγλος διαιτητής Κρεγκ Πόουσον τα έδωσε και τα τρία και χωρίς VAR - Τα εύκολα-δύσκολα έκανε ο ασόβαρος Άγιαξ που τελικά νίκησε 3-2 τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα δοκιμάσει άλλη φορά στο μέλλον να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ομίλους Champions League


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

CHAMPIONS LEAGUE – Γ’ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ (ΡΕΒΑΝΣ)

ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟΚ 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: Γιόχαν Κρόιφ Αρένα

Όνειρο ήταν και… πάει για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα δοκιμάσει κάποια άλλη φορά στο μέλλον να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία του, σε ομίλους Champions League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, νόμιζε ότι σφύριζε στο Άμστερνταμ ο Γερμανός Τσβάιερ του τελικού, ο οποίος είχε κλείσει (μεταξύ άλλων) τα μάτια στο χέρι του Κάνιας και στην ανατροπή του Λιβάγια από τον Μάτος που σήμερα στο δεύτερο γκολ έπεσε σαν... κοριτσάκι, και τελικά τιμωρήθηκε. Οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκαναν τρία πέναλτι, ο Άγγλος Κρεγκ Πόουσον τα έδωσε και τα τρία και χωρίς VAR και κάπως έτσι με τον Τάντιτς να βάζει τα δύο απ αυτά και τον Ταλιαφίκο να πετυχαίνει ενδιάμεσα το δεύτερο γκολ των Ολλανδών, ήρθε το τελικό 3-2. Για έναν Άγιαξ ασόβατο που προφανώς δεν έχει καμία σχέση με την περσινή μηχανή αλλά κατάφερε να περάσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ για μια θέση στους ομίλους. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, που αποψε έκανε ότι μπορούσε αλλά χωρίς Πασχαλάκη το ματς θα είχε τελειώσει από πολύ νωρίς, θα παίξει στο Europa League καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ευτύχισε ουσιαστικά στην πρώτη του… κατεβασιά του στα ολλανδικά καρέ να προηγηθεί. Ήταν το 20ο λεπτό, όταν η μπάλα έφτασε στον Μπίσεσβαρ και αυτός με ένα ξερό σουτ νίκησε τον Ονάνα για γι 0-1. Αυτή η εξέλιξη αποσυντόνισε κάπως τους Ολλανδούς οι οποίοι και πάλι είχαν στο μισό γήπεδο τον ΠΑΟΚ και έψαχναν να βρουν διαδρόμους. Απείλησαν σε δύο-τρεις περιπτώσεις χάνοντας σημαντικές στιγμές ακόμα και πριν το γκολ των ασπρόμαυρων ενώ στο 32’ έχασαν και πάναλτι με τον Τάντιτς (το έπιασε ο Πασχαλάκης), πέναλτι που είχε κερδίσει ο Νέρες για ξεκάθαρο σπρώξιμο του Ελ Καντουρί. Η πίεση του Άγιαξ ο οποίος δεν ήταν σε καλή μέρα αυξήθηκε από το 35’ και μετά και η υπεροχή του απέφερε καρπούς στο 43’. Όπου αυτή την φορά οι Ολλανδοί κέρδισαν νέο πέναλτι αυτή την φορά για απλωμένο χέρι του Μπίσεσβαρ, με τον Τάντιτς να είναι εύστοχος για το 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Κακό το παιχνίδι στην επανάληψη με έντονη νευρικότητα. Ο Άγιαξ ήταν φανερό πως βρισκόταν σε κάκιστη μέρα και δεν έκανε το γνωστό passing game του έχοντας απέναντι έναν ΠΑΟΚ αρκετά παθητικό που δεν έδειχνε ικανός για κάτι. Οι Ολλανδοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 62’ με τον Νέρες ο οποίος αστόχησε από εξαιρετική θέση με το δεξί ενώ είχαν άλλη μια καλή στιγμή με κοντινή προσπάθεια του Τάντιτς. Το δεύτερο γκολ ψηνόταν για τον Άγιαξ απέναντι επαναλαμβάνουμε σε έναν ΠΑΟΚ που μόνο αμυνόταν και τελικά ήρθε στο 79’ από στημένη μπάλα. Κόρνερ του Τάντιτς, κεφαλιά του Ταλιαφίκο στο δεύτερο δοκάρι και 2-1. Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βγάλει ούτε εκεί αντίδραση και δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 85’. Ο Μάτος σε ένα από τα γνωστά του ατσούμπαλα μαρκαρίσματα πήγε και έπεσε πάνω στον Ταλιαφίκο και έκανε πέναλτι. Ο Τάντιτς από τα έντεκα βήματα ήταν εύστοχος και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-1. Στο φινάλε ο ασόβαρος Άγιαξ δέχτηκε το 3-2 από τον Μπίσεσβαρ ένα σκορ που δεν άλλαξε μέχρ το φινάλε.

ΑΓΙΑΞ: Ονάνα, Μαζραουί, Φέλτμαν, Μαρτίνες, Ταλιαφίκο, Μάριν (46’ Ντεστ), Φαν ντε Μπέεκ (89' Ντε Βιτ), Μπλιντ, Ζίγιεκ, Νέρες (78’ Χούντελαρ), Τάντιτς.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ζαμπά (71’ Λημνιός), Εσίτι (82’ Μίσιτς), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (63’ Σβιντέρφσκι), Άκπομ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ