Ο πρώτος σκόρερ της περυσινής Euroleague, ο Μάικ Τζέιμς, ανήκει πλέον στο δυναμικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Δημήτρη Ιτούδη να υπογραμμίζει πως ο Αμερικανός γκαρντ θα πρέπει να προσαρμοστεί στο σύστημα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.
Σχολιάζοντας την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς, ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, τόνισε: "Ο Μάικ είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις για τον εαυτό του, αλλά και για τους συμπαίκτες του. Όλα αυτά τα χρόνια στην EuroLeague και σε διαφορετικά επίπεδα, έχει αποδείξει ότι μπορεί να σκοράρει. Όμως θα πρέπει να προσαρμοστεί στο δικό μας σύστημα".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!