Ένταση επικράτησε στα αποδυτήρια του "Fatih Terim Stadium", καθώς οι παίκτες και ο προπονητής της Μπασακσεχίρ διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον Ισραηλινό διαιτητή Γκρένφελντ, κυρίως για την αποβολή του Καχβετσί στο 80ο λεπτό.
Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, οι διαμαρτυρίες ήταν τόσο έντονες που ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός Σεντζού απώθησε τον διαιτητή, ο οποίος τον απέβαλε. Κόκκινη είδε και ο προπονητής της Μπασακσεχίρ, Οκάν Μπουρούκ, διότι φέρεται να έβρισε τον διαιτητή.
Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν και από την UEFA, αυτό σημαίνει ότι εκτός από τον Καχβετσί που αποβλήθηκε την ώρα του ματς, η τουρκική ομάδα θα κατέβει και με άλλες απώλειες στη ρεβάνς του Φαλήρου την Τρίτη (13/8, 21.30)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

 
					






Παντως εδω που τα λεμε ο ρεφερι τα στραγαλια τα εδωσε στον θρυνο....Τους γεμισε με κιτρινες απο το 1 ημιχρονο κ ηταν σιγουρο οτι θα ετρωγαν κοκκινη..
Χάζεψα το παιχνίδι να περάσει η ώρα, για να μιλάμε σωστά, μοίρασε στα ίσα τα στραγάλια ο ρέφερι, όλες οι κίτρινες ήταν κανονικές, έπαιζε ξύλο αρκετο!!, και η δεύτερη κίτρινη της αποβολής ήταν μέχρι και απευθείας κόκκινη.
Δεν αντιλεγω οτι δεν ηταν κοκκινη ....Απλα τονιζω οτι η Μπασακ εκανε σε ολο το παιχνιδι 9 φαουλ κ οι 6 ηταν κιτρινες...Ενω ο θρυνος εκανε γυρω στα 20 κ πηρε ο Τσιμικας αν δεν κανω λαθος.....Κ μια ερωτηση...Αν θυμαμαι καλα ο μπρουνο ειχε καρτα με το που μπηκε...Στο πεναλντι γιατι δεν πηρε δευτερη που ειχε απλωμενο χερι??Απλα ρωταω γιατι επρεπε να του την ριξει...