Μία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής προσπαθεί να ολοκληρώσει η Γουέστ Χαμ, καθώς όπως αναφέρει το «Sky Sports», απομένουν λεπτομέρειες για να αποκτήσει τον Άλμπιαν Αγιέτι της Βασιλείας.
Στο δημοσίευμα μπορεί να μη γίνεται αναφορά στο ποσό που θα πρέπει να καταβάλλουν τα «σφυριά» στους Ελβετούς προκειμένου να κάνουν δικό τους τον 22χρονο επιθετικό αλλά αναφέρονται οι απολαβές του παίκτη, οι οποίες θα κυμαίνονται στα 2.6 εκατ. ευρώ ετησίως. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εκτιμάται στα 7 εκατομμύρια.
Ο διεθνής Ελβετός φορ, ο οποίος έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Γουέστ Μπρομ, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, καθώς συνδύασε τις 43 συμμετοχές του σε όλες της διοργανώσεις με 21 γκολ και 11 ασίστ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
