Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Λαμία ανακοίνωσε Αντωνίου για αντι-Χάβο

Νέος προπονητής της Λαμίας είναι και επίσημα ο Σωτήρης Αντωνίου, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του 43χρονου τεχνικού.

Ο Αντωνίου αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία, στη θέση του Μάκη Χάβου, ο οποίος παραιτήθηκε, μετά την πρόταση που του έγινε για μείωση αποδοχών.

Την περασμένη σεζόν, ο Αντωνίου καθοδήγησε την ΑΕΛ μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, όταν κι απολύθηκε μετά από απόφαση του Αλέξη Κούγια. Κατά το παρελθόν, έχει καθίσει, μεταξύ άλλων, στους πάγκους των Τρικάλων, Σπάρτης, Παναργειακού, Πανηλειακού, Κορίνθου, Παναχαϊκής, Πανηλειακού και Καλλονής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 44χρονο προπονητή Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος θα έχει άμεσο συνεργάτη και βοηθό τον Γιάννη Προβίδα. Η Διοίκηση του Συλλόγου τους στηρίζει, τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Στο νέο μας προπονητή ευχόμαστε χρόνια πολλά σήμερα για την ονομαστική του εορτή!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ