Ωρα κλήρωσης για την ΑΕΚ! Η οποία στις 14:30 το μεσημέρι, μαθαίνει το αντίπαλο ζευγάρι που βρίσκει μπροστά της, στα Play-off του Europa League. Η διαδικασία, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, και την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη. Ήδη έχουν ανακοινωθεί από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τα υπογκρούπ για την κλήρωση των Play-off και η ΑΕΚ - μαζί με το τέρι της την ρουμανική Κραϊόβα - έχει τοποθετηθεί στο δεύτερο των αδυνάτων. Τα τέσσερα υποψήφια, αντίπαλα, ζευγάρια είναι: Σπάρτα Πράγας-Τράμπζονσπορ, Φέγενορντ-Ντιναμό Τιφλίδας, ΑΕΚ Λάρνακας-Γάνδη και Λουκέρνη-Εσπανιόλ. Επομένως, αν η ΑΕΚ αποκλείσει την Κραϊόβα στον γ’ προκριματικό της διοργάνωσης, θα συναντήσει την νικήτρια ομάδα ενός εκ των πιο πάνω αντιπάλων. Είναι καλό βεβαίως, η ΑΕΚ να αποφύγει σε πρώτη φάση το ζευγάρι Λουκέρνη – Εσπανιόλ λόγω της ισπανικής ομάδας, ενώ και η Φέγενορντ που θα παίξει με τη Ντιναμό Τιφλίδας, είναι μια παραδοσιακή ολλανδική δύναμη με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Όπως και να’ χει, σήμερα αυτό που μαθαίνει η ΑΕΚ είναι το αντίπαλο ζευγάρι που θα της βγάλει η κληρωτίδα και το οποίο θα βρει στο δρόμο της στα Play-off. Να θυμίσουμε τέλος πως τα παιχνίδια του γ’ προκριματικού γύρου με την Κραϊόβα, είναι προγραμματισμένα για την προσεχή Πέμπτη (8/8 στις 19:15) στην Ρουμανία και στις 15/8 στις 21:00 στο ΟΑΚΑ. Τα παιχνίδια για τα Play-off του Europa League θα πραγματοποιηθούν 22 και 29 Αυγούστου.
Με ένα από τα παρακάτω ζευγάρια θα κληρωθεί σήμερα η ΑΕΚ στον Play-off round του Europa League:
1: Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) -Τράμπζονσπορ (Τουρκία)
2: Φέγενορντ (Ολλανδία) - Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία)
3: ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος) – Γάνδη (Βέλγιο)
4: Λουκέρνη (Ελβετία) – Εσπανιόλ (Ισπανία)
Και αναλυτικά το υπογκρούπ 2 στο οποίο συμμετέχει η ΑΕΚ (δυνατοί-αδύνατοι):
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ειδα στον υπνο μου ταξιδι στα αγια χωματα, παμε Τραπεζουντα;
Τι σας ελεγα;
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΑΕΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Αεκ [ ΛΑΡΝΑΚΑ ]
μακαρι να γινει αυτο για να δω την ΑΕΚΑΡΑ απο κοντα
Καμιά ομάδα δεν θα είχε τύχη αν υπήρχε ο κόσμος στην εξέδρα. Βέβαια εννοούμε τον κόσμο της ΑΕΚ και όχι τα κουτσαβάκια που την πέφτουν όλοι μαζί γιατί ο καθένας μόνος του δεν είναι για πουθενά. Κρύβονται πίσω από τα διακριτικά της ΑΕΚ και είναι ικανοί να πλακώσουν στο ξύλο τον Μαύρο ή τον Αρδίζογλου γιατί οι περισσότεροι ούτε καν ξέρουν τι σημαίνουν. Τόσα χρόνια η ΑΕΚ έχει πληρώσει εκατομμύρια και έχει εκτεθεί από αυτά τα νούμερα. Στο καινούργιο γήπεδο όποιος δημιουργεί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρόβλημα δεν πρέπει να έχει θέση
Αν αποκλειστούμε τελικά με όποιον πέσουμε, ελπίζω να ρίξουμε εδώ μέσα ένα καλό ΞΕΧΕΣΙΜΟ στους ανεγκέφαλους που δημιούργησαν πέρυσι τα επεισόδια με τον Άγιαξ και στέρησαν έτσι από την ομάδα μας τη δυνατότητα να έχει την υποστήριξη των οπαδών της στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της αρχής της σεζόν.
δεν ειναι μονο θεμα αν αποκλειστουμε φιλε που το απευχομαι..ειναι θεμα οτι χανουμε 2 ματς στα οποια θα μπορουσαμε να ειμαστε κοντα στην ομαδα και για τα οποια ουσιαστικα εχουμε πληρωσει οσοι εχουμε βγαλει διαρκειας..περιμενουμε πως και πως να αρχισει η καινουρια σεζον να παμε να δουμε την ΑΕΚΑΡΑ απο κοντα και αυτο θα καθυστερησει 3 βδομαδες επειδη καποιοι ανεγκεφαλοι αποφασισαν για εμας..κανονικα δεν επρεπε να ξαναμπουνε ποτε γηπεδο οπως και να μας αποζημιωσουνε απο τις τσεπες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους για τα ματς που χανουμε..
Οι ανεγκέφαλοι που δημιούργησαν τα επεισόδια με τον Άγιαξ, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς, όχι απλώς δεν είναι ΑΕΚ, αλλά δεν παρακολουθούν καν ποδόσφαιρο. Τους είπαν ότι στους οπαδούς Άγιαξ, Λέγκια και ΠΑΟ είναι μέσα και μερικοί ναζί και ήρθαν να καθαρίσουν. Έφεραν μάλιστα και τον συνηθισμένο τους οπλισμό. Όποιοι ήμασταν κοντά και τους είδαμε καταλάβαμε. Μόνο ένας στους 20 είχε διακριτικά της ΑΕΚ, οι 19 ήταν απλά μαυροντυμένοι με κουκούλες κλπ. Τεράστιες οι ευθύνες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αστυνομίας, ΟΑΚΑ, αλλά και ΠΑΕ που οι συγκεκριμένοι πρώτα σουλατσάριζαν ανενόχλητοι εκτός γηπέδου και στη συνέχεια μπήκαν φορτωμένοι με πολεμοφόδια μέσα στο γήπεδο. Ανεγκέφαλοι και ταραχοποιά στοιχεία, λίγοι ή πολλοί, υπάρχουν σε όλες τις ομάδες σε όλο τον κόσμο. Η διαφορά στα πολιτισμένα κράτη είναι ότι ο συνδυασμός εξονυχιστικών ελέγχων στις εισόδους και αυστηρής αστυνόμευσης εντός του γηπέδου (άμεση σύλληψη παραβατών) κρατάει τα μπουμπούκια μακριά από τα γήπεδα. Εδώ όπως στα πάντα είμαστε ανίκανοι να επιβάλλουμε το νόμο και η πλήρης ατιμωρησία των φυσικών αυτουργών λειτουργεί ως κίνητρο επανάληψης. Είναι αστείο να λέμε ότι η τιμωρία της ομάδας μπορεί να δράσει αποτρεπτικά για τα μπουμπούκια. Μόνο για τις ΠΑΕ μπορεί κάτι να πετύχει προσπαθώντας να επιβάλλουν οι ίδιες μέτρα αυτοπροστασίας (παράδειγμα σε εμάς οι ομάδες περιφρούρησης για αποφυγή προβοκάτσιας τις τελευταίες αγωνιστικές του περσινού πρωταθλήματος).
Σωστά τα λες αδερφέ...αλλά το ότι υπάρχουν τόσα deslikes σε σχέση με τα likes αυτό μου λέει πολλά..
Το ζευγαρι 3 ειναι το πιο βατό.
Ομως επειδη ειμαστε ΑΕΚ και ολα ειναι πιθανά μαζι μας, θεωρω οτι εκτός της Εσπανιολ, ολες ειναι αντιμετωπισιμες...
Κατι απο Πραγα παει το ματι μου!
Επιβαλλεται να τα δώσουμε ολα με Ρουμανους και μετα να μπούμε ομιλους.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η ομαδα δεν ειναι ετοιμη για να υποτιμησει τον οποιονδηποτε...
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
Καλημέρα, φίλοι μου. Με αφορμή τις κληρώσεις και τις προσδοκίες μας για υψηλές προκρίσεις επικαιριοποιείται συγχρόνως το μέγεθος του λάθους που διέπραξαν κάποιοι φανατικοί οπαδοί μας με τα γνωστά αποτελέσματα. Είμαι βέβαιος ότι συνειδητοποίησαν το λάθος τους και γι` αυτό δεν χρειάζεται οξεία κριτική πάνω σ` αυτό. Έρρωσθε...
Παιδιά όλες η Ομάδες είναι δυνατές ακόμα κ η γανδη....Εγώ προσωπικά μόνο την φεγερνορτ κ η εσπανιολ δεν θέλω... αλλα κάτι μέσα μου λέει ταξίδι στην Τραπεζούντα...ΤΙΓΚΑ ΑΕΚ
θα πέσουμε με το ζευγάρι της Φέγενορντ, αλλά προβλέπω ταξιδάκι Τιφλίδα
Με όποιον και να κληρωθούμε, θα είχουμε το μειονέκτηματων κεκελεισμένων. Τουλάσχιστο να περάσουμε από τους Ρουμάνους, ώστε να εκτίσουμε την ποινή των δύο αγώνων σίγουρα, και αναλόγως κάνουμε ο,τι μπορούμε.
ΑΕΚ Λάρνακας-Γάνδη.Μακάρι να είναι αυτό το ζευγάρι που θα κληρωθεί η ομάδα.Κόντρα και στους δυο αντιπάλους η ΑΕΚάρα μας είναι το φαβορί.Στη χειρότερη να κληρωθούμε με Σπάρτα Πράγας-Τράμπζονσπορ.Όπου και κόντρα σ' αυτές την ΑΕΚ θεωρώ φαβορί αλλά άντε να πούμε ότι είναι 50-50.
καλα αυτο που γίνεται εδω μεσα με τους περισσοτερους εχει πολυ πλακα.
Οι ιδιοι που γκρινιαζουν οτι δεν εχουμε παρει παιχτες και δεν παιζουμε μπαλα,ειναι οι ιδιοι που θεωρουν
οτι εχουμε ηδη περασει τους ρουμανους και διαλεγουν και τον επομενο αντιπαλο.
Πρώτα η Κραιόβα και μετά....... ο επόμενος. Απλά να παίξουμε με μυαλό γιατί δεν είμαστε ακόμη απόλυτα έτοιμοι,είμαστε σαφώς καλύτερη ομάδα!
εχω ακουσει πως ερχεται "βομβα" στα στοπερ ή εξτρεμ..αν ξερει καποιος κατι να μας πει
Αναστασιάδης της Καλλονής είχε περάσει ένα φεγγάρι από την Μπάρτσα στα πρώτα βήματα του
Φιλε κι εγω θα θελα αλλα ετσι κι αλλιως αχρηστα ειναι τα εξτρεμ με τον Καρντοσο.Για μενα κακως.
Προς κα κληρωτίδα.
Παρακαλείστε όπως είστε ευγενική και καλοπροαιρετη στην αγαπημένη μας ομάδα, την εκπρόσωπο της Ελλάδος ΑΕΚ και όπως μεριμνησετε
ούτως ώστε να είναι βατή η κλήρωση στα πλέι οφ διότι όμιλοι χωρίς την ΑΕΚΑΡΑ μας δεν γίνεται.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Ελπίζω να τύχουμε το ζευγάρι ΑΕΚ Λάρνακας - Γάνδη. Ωστόσο, προβλέπω, πώς θα πετύχουμε το ζευγάρι Φέγιενορντ - Ντιναμό Τιφλίδας.
Ελπιζω να τύχει το πρωτο που λες!
Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,καλη τυχη,και καλη επιτυχια,στους κρισιμους αγωνες που ακολουθουν,η διαισθηση μου λέει οτι με σκληρη δουλεια και λιγη τυχη θα ειμαστε στους ομιλους..............Α Ε Κ Α Ρ Α...ΤΕΛΟΣ...
Να πάνε όλα κατ'ευχήν σε γήπεδο και κληρωτίδα γιατί μόνο έτσι παίρνουμε βαθμούς και κατοχυρώνεται η οικονομική ευρωστία της ομάδας στο εγγύς μέλλον.
1/5, 2/8, 3/6, 4/7 και όμιλοι με double AEK.-
Η ΑΕΚΑΡΑ αδερφια δεν πρέπει να φοβάται καμία. ΜΟΝΟ ΑΕΚ!
Βημα βημα κι ολα καλα θα πανε! Ασ περασουμε πρωτα τους Ρουμανους με σοβαροτητα και τα υπολοιπα μετα.. Μην αποπροσανατολιστουμε με κληρωσεις..
Καλη τύχη ΑΕΚΑΡΑ !!!
Θα την χρειαστούμε φίλε γιατί Τραμπζονσπόρ, Φέγιενορντ, Γάνδη και Εσπανιόλ δύσκολα τις αντιμετωπίζεις χωρίς κόσμο... Εκτός και αν.... ο Άγιος Φανούριος μάς ... «φανερώσει» την ΑΕΚ Λάρνακας!