Μετά τη συνεργασία τους, στο διπλό του τουρνουά Citi Open, Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικ Κύργιος θα τεθούν αντιμέτωποι, στο ίδιο τουρνουά, με έπαθλο μια θέση στον τελικό.
Ο Κύργιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, με τον Ελληνοαυστραλό να υπογραμμίζει πως "γνωριστήκαμε καλύτερα αυτή την εβδομάδα και τα πάμε καλά. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βγω έξω στο court και θα προσπαθήσω να σερβίρω καλά και να κάνω μεγάλο παιχνίδι.
Είναι άλλη μια ευκαιρία να δουλέψω πάνω σε μερικά πράγματα, να το διασκεδάσω. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εβδομάδα μου μέχρι τώρα. Προφανώς είναι καλό παιδί και θα έχει μια εκπληκτική καριέρα. Έχει κάνει ήδη σπουδαία πράγματα. Το ματς με τον Φέντερερ στην Αυστραλία ήταν απίστευτο, το έβλεπα στο δωμάτιό μου.
Το μόνο που ήξερα ήταν ότι είναι καλό παιδί. Σίγουρα είμαστε διαφορετικοί. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε και θα τον γνωρίσω λίγο καλύτερα. Η σχέση μας είναι καλή".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
