Ο Νίκος Γρηγοριάδης θα παραμείνει παίκτης της ομάδας πόλο της ΑΕΚ. Ο 24χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και έπειτα ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Ερασιτεχνική.
Αναλυτικά:
«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Γρηγοριάδη. Ο 24χρονος (27/11/1994) τερματοφύλακας ύψους 1.96 μ, υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης για τρίτη διαδοχική χρονιά.
Ο Νίκος Γρηγοριάδης, αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ΑΕΚ τόσο στη Γ’ όσο και στη Β’ Εθνική Κατηγορία, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την επίτευξη των δύο διαδοχικών ανόδων.
Νίκο, καλή επιτυχία και τη νέα αγωνιστική σεζόν!».
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
