Η παραμονή του Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να είναι στον "αέρα", με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να υποστηρίζει πως αν ο Γάλλος μέσος θέλει να φύγει, τότε δεν υπάρχει λόγος η διοίκηση να τον κρατάει.
Σε δηλώσεις του, ο Σουηδός πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τόνισε: "Αν ο Πογκμπά θέλει να φύγει, θα έπρεπε να τον αφήσουν να φύγει. Δεν έχει νόημα για τη Γιουνάιτεντ να κρατάει τον Πογκμπά αν αυτός δεν θέλει να συνεχίσει στον σύλλογο. Το καλύτερο θα είναι να καταλάβουν τι είναι το καλύτερο για την ομάδα".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
