Για την αποχώρηση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου που φιλοξενείται στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6.
«Θα πω τι ξέρω. Η ιστορία του Γιαννούλη έχει ξεκινήσει νωρίτερα. Πριν πάω στην ομάδα. Είναι ένα φιλόδοξο παιδί που μεγάλωσε μαζί με την ομάδα. Βοήθησε πολύ στις επιτυχίες και ήταν σημαντικό μέρος της επιτυχίας. Όταν ανέλαβα είχε γίνει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη, στην οποία είχε δηλώσει ότι ήθελε να αλλάξει, να ανέβει επίπεδο και να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, παρά το συμβόλαιο που του προτάθηκε. Ξεκίνησα τον σχεδιασμό, χωρίς να τον έχω στο μυαλό μου σαν μέλος της ομάδας γιατί είχε δηλώσει πως ήθελε να φύγει. Ο πρόεδρος ήθελε να ανανεώσει ο παίκτης», ανέφερε –αρχικά- και συνέχισε:
«Πριν τρεις μέρες του δήλωσα ότι είναι ευπρόσδεκτος με συγκεκριμένες προϋποθέσεις που είναι απαράβατες. Του είπα ότι δεν πρόκειται κανείς να έχει μόνο έναν χρόνο συμβόλαιο, και επιπλέον θα έπρεπε να παλέψει για τον χώρο του. Του είπα να το σκεφτεί και την επόμενη μέρα μου εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα. Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει που θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό, αλλά και εμείς σαν ΑΕΚ πρέπει να είμαστε συνεπείς σε αυτό που έχουμε πει. Δεν θέλω να αναλύσω οικονομικά δεδομένα. Δεν με αφορούν αυτά», κατέληξε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Η διοίκηση δεν έχει κάνει λάθος ...δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον όταν δεν θέλει να μείνει . Τι να είσαι Φραντζέσκο Τότι έχει τα καλά κ τα κακα του ..είσαι πρώτος στο χωριό ,και όχι στην καλύτερη 20αδα της πόλης ...αν δεν βρεις 10 παίκτες που θέλουν να είναι πρώτοι στο χωριό με αποτελεί σκοπό να φτιάξεις την ομορφότερη πόλη του κόσμου κάποια στιγμή ,τότε να πας αλλού ....και εμείς για δήμαρχο έχουμε τον κύριο Μάκη , που έχει φοβερές περγαμηνές ...αυτός θα χάσει
Ο κοουτς θέλει για τους Ελληνες τουλάχιστον 3 χρόνια συμβόλαιο ετσι κτίζεις μια ομάδα δεν ήθελε ο παίκτης μεγιά του κ χαρά του ΜΟΝΟ ΑΕΚ
"θα έπρεπε να παλέψει για το χώρο του", αυτά δεν μας τα είπατε. υποτίθεται θα ήταν ο ηγέτης της επόμενης ΑΕΚ και θα χτιζόταν η ομάδα πάνω του..έτσι θα μενε..Λάθος κόουτς. Δεν μας τα λες καλά ..σούπερ δίκιο ο Λάρυ.
makisele σοβαρα τα λετε αυτα τωρα? Οχι,επρεπε να του πει,παιζεις δε παιζεις καλα,εχεις δεν εχεις το μυαλο σου ατην ΑΕΚ αλλα στην ευρωλιγκα, η ομαδα θα ξεκιναει και θα τελειωνει απο εσενα... Οι ηγετες δεν φαινονται στο "υποτιθεται" αλλα μεσα στο παρκε με την αποδοση και τις αποφασεις τους. Κανεις δε χριζεται ηγετης στα λογια. Ελεος δηλαδη ,θες να μας πεις πως ο Λαρεντζακης αποφασισε να φυγει επειδη ο προπονητης του ειπε το αυτονοητο.Πως ο καθε παικτης θα πρεπει να τα δωσει ολα για την ΑΕΚ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και να κερδισει με το σπαθι του το χωρο του. Ο ΛΑρετζακης απο περυσι ειχε ανοιξει τη πορτα στο βαζελο και θα μας ειχε χαιρετησει ηδη αν δεν ανανεωνε ο Παππας. Ο Λαρετζακης (και καλα κανει το παιδι) πιστευει πως ειναι για το υψηλοτερο επιπεδο και αν μη τι αλλο θελει να δοκιμασει να παει σε ομαδα ευρωλιγκας. Αρα ο Λαρετζακης θεωρει πως η ΑΕΚ δεν του καλυπτει τις φιλοδοξιες του σαν παικτη. Ειναι δυνατον να μου χρηζεις ηγετη εναν παικτη που θα παιζει για μια ομαδα που δες τον καλυπτει και ενω εχει στο μυαλο του πως θα φυγει? Αν εμενε τελικα θα επρεπε να γινει αυτο που του ειπε ο κοουτς. Να παλεψει για τη θεση του,δηλαδη σε μεταφραση να δειξει θεληση ορεξη και διαθεση να τα δωσει ολα για την ομαδα και οχι να κανει αγγαρεια εχοντας το μυαλο του στο επομενο βημα.
Όταν θέλεις να πείσεις κάποιον να γίνει σημαία της ομάδας και του λες έκανα σχεδιασμό χωρίς εσένα και έλα να παλέψεις για χώρο χάνρις και τις λίγες πιθανότητες που έχεις...δεν μ άρεσε καθόλου η προσέγγιση και είμαι από τους ένθερμους οπαδούς του Προπονητή από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε.
αν θέλεις τη γνώμη μου ο Λάρυ θα έφευγε έτσι και αλλιώς.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Προχωράμε παρακάτω ελπίζω όντως να βγει αυτό το πλάνο για την ΑΕΚΑΡΑ μας.
makisele Ουδεποτε του ειπε πως εκανα σχεδιασμο χωρις εσενα...Που το ανακαλυψες αυτο? Αυτο το ειπε στην συνεντευξη πως ακριβως εκανε ο ιδιος τον σχεδιασμο γνωριζοντας τις προθεσεις του Λαρεντζακη να φυγει απο την ομαδα. Παρολαυτα εκανε ακομα μια κινηση λεγοντας του εισαι ευσπροδεκτος στην ομαδα με αυτους τους ορους (συμβολαιο). Η προσεγγιση του ηταν αψογη.Και τον παικτη προσπαθησε να κρατησει αλλα και τα συμφεροντα της ομαδας να υπηρετησει.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ενω λες οσα λες στο τελος γραφεις πως ο παικτης θα εφευγε ετσι και αλλιως. Αρα προς τι ολη αυτη η μομφη απεναντι στο προπονητη αφου ο παικτης ειχε παρει εδω και καιρο τις αποφασεις του? Σιγα μην τον ενοχλησε η φαρση πως θα πρεπει να παλεψει για τον χωρο του. Ισα ισα που αν γουσταρε να μεινει στην ομαδα και πιστευε στις δυνατοτητες του, αυτο θα επρεπε να τον πεισμωσει να φανει ακομα καλυτερος τη νεα χρονια.
Κατά τη γνώμη μου ο Λαρεντζάκης δεν είναι ικανός για ηγέτης αλλά μόνο μια καλή επιλογή στο 2. Δεύτερον, ο παίκτης ήθελε εδώ και καιρό να φύγει. Το μόνο πρόβλημα του ήταν ότι ως τώρα δεν έχει βρει πρόταση.
Αν πάει εξωτερικό πάει κ έρχεται ....αν πάει όμως στο δυπολο όμως είναι φάουλ. Η ΑΕΚ για το ελληνικό αλλά κ ευρωπαϊκό επίπεδο δεν είναι σκαλοπάτι .όποιος φοράει τον δικέφαλο πρέπει να νιώθει ότι παίζει στην βασίλισσα ,αλλά κ να το δείχνει
φαουλ απο ποιον θα ειναι αν παει σε γαυροβαζελο? Του Λαρεντζακη ή της διοικησης?
Σε ένα από τους 2 θα πάει, αφού παίζουν Euroleague