Την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Πόρτο ο Φάμπιο Κοεντράο εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας με ανακοίνωση που εξέδωσαν.
Αναλυτικά:
«Ποτέ δεν έχουμε επέμβει σε θέματα μεταγραφών ή για το πώς ασκείται η διοίκηση, αλλά αυτή τη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε την άποψή μας.
Άνθρωποι που πάντα προσέβαλαν και έφτυναν τους οπαδούς μας, που πανηγύριζαν γκολ με άσεμνες χειρονομίες, που πάντα έδειχναν μίσος απέναντι στην ομάδα μας και προσέβαλαν ρατσιστικά τους αθλητές της ομάδας μας, δεν γίνεται να φορέσουν τη φανέλα της Πόρτο.
Δεν εξετάζουμε καν το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την άθλια φυσική κατάσταση. Όλοι συνειδητοποιούμε ότι αυτή είναι η ομόφωνη γνώμη των οπαδών και όχι μόνο του δικού μας συνδέσμου. Ζητούμε σεβασμό για το κλαμπ της Πόρτο και ζητάμε από αυτούς που ασκούν διοίκηση να μην προχωρήσουν σε αυτήν την μεταγραφή».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Γιαυτό παράτα την πόρτο ρε παλικάρι, εδώ τα ορκ, κάνουν ότι λένε οι οργανωμένοι της πόρτο για εσένα, και κυριότερο μπαίνουν και με όπλα στο γήπεδο και λένε ότι τους κλέβουν και από πάνω. Εδω θα βρεις παράδεισο!!!!! την Ιθάκη σου!!!