Q&A με τον Ντανιέλε Βέρντε! Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, o Ιταλός άσος πέρασε από την…ανάκριση των οπαδών της ΑΕΚ. Δέχθηκε τις ερωτήσεις σας μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στο Instagram και απάντησε πρόθυμα και με αρκετή διάθεση χιούμορ.
Για ποιο λόγο ήρθε στην ΑΕΚ; Ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα; Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα; Μέσι ή Ρονάλντο; Ξέρει τι είναι το freddo cappuccino; Δείτε τις απαντήσεις στο βίντεο που ετοίμασε για εσάς το AEK TV.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Άκουσα σήμερα από ρεπόρτερ ΑΕΚ στο ραδιόφωνο ότι η ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα είχε γίνει δέκτης παραπόνων για τις μεταγραφές.Τωρα που τις έκανε και μάλιστα από το καλό ραφι κάνα διαρκείας θα πάρουμε η θα μας βρει η σεζόν με λιγότερα ακόμα και από πέρυσι.Γιατι όσοι δεν το έχετε καταλάβει κατά εκεί πάει η δουλειά φέτος.Μετα βίας έχουν φτάσει τα 10000.Καλη η γκρίνια αλλά όταν τελειώνει με θετική κατάληξη να κάνουμε τα αυτονόητα..Μην και παρεξηγηθειτε μερικοί,ξερετε καλά σε ποιους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αναφέρομαι.Σε όσους μπορούν οικονομικά και δεν το κάνουν.Δικαιολογίες τύπου στο ΟΑΚΑ βρίσκεις ότι ώρα θες και είναι αχανές το γήπεδο τα θεωρώ τουλάχιστον αστεία πια.Στηριξτε για να γουστάρετε πρώτα εσείς και μετά να γουστάρει και η ΠΑΕ να φέρνει τέτοιους παίκτες.
Υπάρχουμε και εμείς φίλε, πού θέλουμε σάν τρελοί νά πάρουμε αλά πώς χωρίς δουλειά
Mονο που φίλε μου ειμουν αναφέρομαι στους έχοντες την δυνατότητα που δεν το κάνουν.Για τους ανέργους ούτε λόγος ποια διαρκείας.Και εγώ που έχω δουλειά των 100€ πήρα γιατί μέχρι εκεί μπορούσα.
Νομιζω οτι ο ντανιελε θα γινει η νεα μας καψουρα !
Τον πάω με χίλια! Καιρό είχα να συμπαθήσω τόσο ένα παίχτη! Αυτόν τον βλέπω να μην ξεκολλάει από την ΑΕΚάρα!
Καιρο ειχα να κανω κεφι παιχτη ετσι απο την αρχη και να τον συμπαθησω τοσο. Μακαρι να τα παει καλα και να μας κανει να ξεχασουμε Σκοκους και λοιπους..... FORZA AEK FORZA DANIELE!!!
Ξερεις λεει το φρεντο καπουτσινο ???χαχαχαχαχαχαχα Οτι να ναι...
Ότι να ναι... Δεν λέω.. Αλλά Να είναι Απο την Νάπολη και να μην ξέρει φρέντο.. Κάτι βρωμάει... Αν είσαι 1.67 Είμαι 3 μέτρα.. Καλώ ήρθες φονιά μου. Κι ς είσαι κοντουλης δεν με χαλάει...
Αδερφέ ουτε στην Ιταλια ουτε στις περισσοτερες χωρες το ξερουνε. Το φρεντο ειναι ελληνικη πατεντα.
Οι ιτλαοι πινουν η εσπρεσσο η καπουτσινο...ζεστο οχι φρεντο
Σε καμια χωρα δεν τον ξερουνε..... οπως λες Bin_Laden21.... αυτα ειναι ελληνικα... αλλα φραπε τυπου....
Η μόνιμη δικαιολογια των καναπέδων ήταν ότι δε παίρνουμε παίχτες για αυτό δε παίρνουν διάρκειας τώρα τελείωσε κι αυτό το παραμυθάκι δεν έχει δρακο ξεφτιλιστικαν
Πατα dislike pls
Αλανιάρης..συμπαθεστατος..έχω φοβερό προαίσθημα.. πολλά χρόνια έχουμε να δούμε εξτρέμ με τα στοιχεία του.. σιδερένιος αλάνι μου.. όσο για Ολιβέιρα τι να πω.. πολυτέλεια!! Σε ευχαριστούμε πρόεδρε!!
Dani "the dog"...and Nelson the "tank"..
3 15 +11+7=22. ( Πλάκα κάνω 63)
3 15 +11+7=22. ( Πλάκα κάνω 63)
Πολύ ωραίος τύπος.και καλό παιδί.ελπιζω να τα έχει όλα η καριέρα του και να μας απογειώσει!
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΝΤΑΝΙΕΛΕ !!!
Frangeliko e skiladiko...not a drink ,dont ever pass this door..