Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πικέ: Όταν ο Κιν έγινε σαν τον Νίκολσον στη «Λάμψη»

Ο Καταλανός στόπερ αποκάλυψε τη στιγμή, στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που τρόμαξε πάρα πολύ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ζεράρ Πικέ δεν θα ξεχάσει ποτέ την έκφραση στο πρόσωπο του Ρόι Κιν, όταν, στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χτύπησε κατά λάθος ένα κινητό τηλέφωνο και ήταν του Καταλανού κεντρικού αμυντικού.

Λίγα χρόνια μετά, ο Πικέ μίλησε για εκείνη την... εμπειρία, λέγοντας το εξής: "Ήταν από τα πρώτα μου παιχνίδια στο “Ολντ Τράφορντ”, ήμουν 18 χρονών και ήμουν τρομερά νευρικός. Καθόμουν δίπλα σε παίκτες όπως ο Νίστελροϊ, ο Γκιγκς, ο Φέρντιναντ... Σκεφτόμουν “κάνε τη δουλειά σου και πέρνα απαρατήρητος”. Όπως καθόμασταν και περιμέναμε τον κόουτς να μας μιλήσει, επικρατούσε νεκρική σιγή στ' αποδυτήρια. Και ξαφνικά ακούστηκε θόρυβος από δόνηση κινητού τηλεφώνου.

Ο Ρόι κοιτούσε τριγύρω. Σκ@%@! Ήταν το δικό μου κινητό. Το είχα ξεχάσει στη δόνηση και το είχα αφήσει στην τσέπη του παντελονιού το οποίο είχα κρεμάσει στο σημείο ακριβώς πίσω από τον Ρόι Κιν.

Ο Ρόι δεν ήξερε από που ερχόταν ο ήχος. Κοιτούσε τριγύρω σαν μανιακός! Τα μάτια του είχαν πεταχθεί έξω! Όπως ήταν ο Τζακ Νίκολσον στην γνωστή σκηνή από την ταινία “Η Λάμψη” που τρυπάει την πόρτα!

Φώναζε, “ποιανού είναι το κινητό;”. Κανείς δεν απάντησε. Ρώτησε και δεύτερη φορά. Πάλι σιγή. Ρώτησε και τρίτη φορά. “Ποιανού είναι το γαμ%@%$@ κινητό;”. Απάντησα δειλά με χαμηλή φωνή “δικό μου, συγγνώμη”.

Ο Ρόι χαμογέλασε και έβαλε τα χέρια του στον ώμο μου, λέγοντάς μου να μην ανησυχώ. Μα φυσικά και όχι! Πλάκα κάνω! Ο Ρόι φλίπαρε! Τα 'χασε! Έκανε σαν τρελός μπροστά σε όλους! Ήταν απίστευτη η αντίδρασή του! Παραλίγο να τα κάνω πάνω μου! Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα..."




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ