Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπάγερν Μονάχου, για την πώληση του Λιρόι Σανέ, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να ελπίζει σε παραμονή του Γερμανού ακραίου επιθετικού, αλλά να υπογραμμίζει πως όποιος δεν είναι χαρούμενος στην ομάδα, φεύγει.
Σε δηλώσεις του ο Καταλανός τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας τόνισε: "Η ομάδα τού έκανε μία πρόταση πέρσι και ελπίζουμε να μείνει με εμάς".
Στη συνέχεια, ο Πεπ Γκουαρντιόλα είπε πως "θέλουμε ανθρώπους που είναι χαρούμενοι εδώ, θα τους βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο που ξέρουμε. Θέλω ανθρώπους που είναι χαρούμενοι, όποιος δεν είναι φεύγει".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
