Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου κατέλαβαν την 9η θέση στον τελικό του τεχνικού προγράμματος στο Ντουέτο, την Κυριακή (14/7) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού.
Οι Ελληνίδες αθλήτριες πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, μαζεύοντας 86.4975 βαθμούς, που τους έδωσαν την 9η θέση στην τελική κατάταξη. Το χρυσό μετάλλιο κατέλαβε η Ρωσία με τη Σβετλάνα Ρομασίνα και τη Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο με 95.9010 βαθμούς, το ασημένιο μετάλλιο η Κίνα με την Γουένιαν Σουν και η Χέτσεν Χουάνγκ με 94.0072 βαθμούς, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Ουκρανία με την Μάρτα Φιέντινα και την Αναστασία Σάβτσουκ με 92.5847 βαθμούς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!