Ο τεχνικός της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς επιβεβαίωσε μέσω συνέντευξης Τύπου ότι πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας. όπως αποκάλυψε λοιπόν, διαγνώστηκε με λευχαιμία προκαλώντας σοκ στις τάξεις του συλλόγου!
Αλλά ο Βάλτερ Σαμπατίνι, διευθυντής της Μπολόνια, έκανε σαφές ότι ο Σέρβος δεν αποχωρεί, λέγοντας: «Είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε, η οικογένεια Σαπούτο ήρθε εδώ με πτήση από το Μόντρεαλ. Αυτός ο άνθρωπος θα έχει στα χέρια του την Μπολόνια μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του. Εγω σας λέω ότι δεν θα συμβεί τίποτα, είναι απίστευτα δυνατός», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Σαμπατίνι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!