1 ΣΧΟΛΙΑ

Η μεσημεριανή χαλάρωση του Καρντόσο

Και το… μενού που παρήγγειλε μαζί με τον συνεργάτη του και αθλητικό ψυχολόγο Ρουΐ Πάουλο Σάντο – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ


Η δραστηριότητα του Μιγκέλ Καρντόσο στο Κίελτσε είναι συνεχιζόμενη και στα... κόκκινα, αφού όταν δεν προπονεί τους παίκτες και δεν έχει κάποιο μίτινγκ με τους συνεργάτες του, προτιμά τις κενές ώρες να γυμνάζεται με τρέξιμο ακόμα και στο δάσος! Σήμερα, λίγες ώρες πριν την έναρξη του δεύτερου φιλικού προετοιμασίας απέναντι στην Τρεντσίν, ο Πορτογάλος τεχνικός της ΑΕΚ επέλεξε να χαλαρώσει (από τις ελάχιστες στιγμές η αλήθεια είναι...) έχοντας στο πλάι του τον συνεργάτη του και αθλητικό ψυχολόγο Ρουΐ Πάουλο Σάντο. Οι δύο τους μάλιστα, για να ξεφύγουν λίγο από το γευστικό μενού της ομάδας και της Πολωνίας, επέλεξαν τοματόσουπα και dumplings, με τον Καρντόσο σε πηγαδάκια να σχολιάζει το πολωνικό μενού, το οποίο του θύμιζε έντονα το ουκρανικό από το πέρασμα του στην Σαχτάρ.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ioannis72 - 12/7/2019 21:38

Μας βλέπω χειρότερους από πέρυσι για να δούμε,μακάρι να στρώσουμε άλλα λιγο δύσκολο αν δεν πάρουμε παίκτες μια από τα ίδια. Που είσαι χιμενεθ θα λέμε. !!!

ΕΠΟΜΕΝΟ