1 ΣΧΟΛΙΑ

Κοντά σε Χισάι η Ατλέτικο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ατλέτικο βρίσκεται ο Χισάι της Νάπολι, η περίπτωση του οποίου κερδίζει συνεχώς πόντους τις τελευταίες ημέρες


Μεταγραφική ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας αναζητά η Ατλέτικο, με τις περιπτώσεις των Μενιέ, Λιρολά, Τρίπιερ και Χισάι να έχουν πέσει στο τραπέζι.  Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, η περίπτωση του διεθνούς Αλβανού της Νάπολι φαντάζει να είναι η πιο προσιτή και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ώστε να υλοποιηθεί.  Οι αρχικές απαιτήσεις των Ναπολιτάνων ήταν πολύ υψηλές, μιας και ζητούσαν πάνω από 40 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. 

Σύμφωνα , όμως, με το ρεπορτάζ του «Sky Sport», αυτές έχουν πέσει στα 25 εκατομμύρια και μπορούν να κατέβουν ακόμη και στα 20.  Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι δεν ταιριάζει στα πλάνα της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι και ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στο Νότο της Ιταλίας, με την πίεση που ασκεί στη διοίκηση της ομάδας να αναμένεται να επιταχύνει τη μεταγραφή.  Ο Eλσέιντ Χισάι αγωνίζεται από το 2015 στους «παρτενοπέι», με τους οποίους μετρά 134 συμμετοχές στη Serie A. 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
SoNoLogiK - 12/7/2019 16:52

Πως θα ήθελα να έχουμε εμείς ένα παίκτη με αυτό το όνομα και να βάλει γκολ στο Καραισκάκης... Ε ρε τι θα γράφανε τα πρωτοσέλιδα.

ΕΠΟΜΕΝΟ