0 ΣΧΟΛΙΑ

Χαλαρός και ο Καρντόσο

Ο εργασιομανής Πορτογάλος τεχνικός, το πρωί ήταν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, όπως και οι παίκτες του - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Εργασιομανής, υπερκινητικός, δραστήριος, τελειομανής! Χαρακτηριστικά, που συνοδεύουν τον Μιγκέλ Καρντόσο σε κάθε του κίνηση. Ειδικότερα, δε, όταν έχει να κάνει με τον τομέα της προπόνησης, ο Πορτογάλος προπονητής δίνει όλο του το είναι ώστε όλα να λειτουργήσουν στην εντέλεια. Από το πως θα τοποθετήσει ο ίδιος, με τα χέρια του, τους κώνους στο γήπεδο, από την σωστή εκτέλεση μιας άσκησης από τις ξεκάθαρες οδηγίες που θα δώσει στους παίκτες του. Έτσι ώστε και εκείνοι να κάνουν αυτό που θέλει στο γήπεδο.

Το σημερινό πρωινό ήταν πιο χαλαρό για τους ποδοσφαιριστές αφού έκαναν αποκατάσταση και γυμναστήριο στο ξενοδοχείο, ενώ σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κινήθηκε και ο Καρντόσο. Μάλιστα αφού τσέκαρε την αποκατάσταση των παικτών, εν συνεχεία βρέθηκε στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου Binkowski όπου εκεί συνάντησε κάποιους ανθρώπους που ήθελαν μια φωτογραφία μαζί του και ο Πορτογάλος δεν τους χάλασε το χατήρι όντας χαμογελαστός.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ