Για τις εντυπώσεις του από το πρώτο φιλικό παιχνίδι, κάνοντας λόγο για μία ΑΕΚ που δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει ιδέα στο παιχνίδι της και πως έχει πολλά να χτίσει ακόμα, μίλησε ο Μιγκέλ Καρντόσο. Αναλυτικά είπε στη ΝΟVΑ:
Τι εικόνα του άφησε η ομάδα:
«Εχουμε 14 προπονήσεις στο σύνολο. Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που είχε το 5ο της φιλικό παιχνίδι. Ηταν ξεκάθαρο πως οσο περνούσε ο χρόνος ήταν πιο δύσκολο να καταβάλλουμε προσπάθεια. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα όποτε θέλαμε και να κάνουμε κάποια λάθη. Ειδαμε μία ομάδα ξεκάθαρα που έχει μία ιδέα στο παιχνίδι της. Βασικά αυτός ήταν ο στόχος. Ακόμα και τα λάθη όταν γίνονταν ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Έτσι ώστε το παιχνίδι να μας ωφελήσει ως μία ακόμη προπόνηση. Εχουμε δρόμο. Εχουμε πολλά να χτίσουμε».
Για το χτίσιμο της κυκλοφορίας ακόμα και από τον τερματοφύλακα;
«Υπάρχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με την περσινή ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω. Το να χρησιμοποιήουμε τον τερματοφύλακα είναι πάντα μία λύση. Φυσικά χρειαζόμαστε κίνηση στις γραμμές, για να ανοίγουν οι χώροι».
Για τα εξτρέμ που συνέκλιναν συνεχώς στον άξονα;
«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που χρησιμοποιείς και δημιουργείς χώρους. Θέλουμε να παίξουμε και με τα μπακ και με τα εξτρέμ κι αυτό θα δουλέψουμε».
Για τον ψυχολόγο;
«Δεν είναι αθλητικός ψυχολόγος. Είναι ενας άνθρωπος που δουλεύει σε διαφορετικό πεδίο. Εχει έρθει κυρίως για μένα για να με βοηθήσει σε κάποια θέματα. Είναι ένας εξωτερικός συνεργάτης και θα μας βοηθήσει».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Θέλουμε πολύ δουλειά στην άμυνα Οικονόμου έκανε πάρα πολλές γκάφες...
Ακριβως αυτο που λες αδερφε.Απο περυσι ειχε πολλες γκαφες που νομιζω οφειλεται σε επαρση κ δηθεν ανεση που εχει.Στοπερ μεταγραφη εδω κ τωρα νομιζω
αυτο με την κυκλοφορια ειν ωραιο αν δουλευτει καλα τουλαχιστον δεν θα ξαναδουμε αμολισματα μεσα και με τις 2 μεταγρ που ερχονται ειμαστε καλυτερα
παιδια ο ψυχολογος θα τον βοηθησει τον ανθρωπο στο κοουτσινγκ των ποδοσφαιριστων του μιας και χρειαζεται χρονος για να χτιστουν σχεσεις εμπιστοσυνης
Μακάρι να είναι αυτός ο προπονητής που θα μείνει στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια... Ήδη σήμερα φάνηκε ότι η ΑΕΚ θα έχει πολύ καλό passing game