Στο Καρπενήσι όπως ήταν γνωστό θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας των δύο πρώτων ομάδων των Ακαδημιών της ΑΕΚ.
Ο Νίκος Κωστένογλου αποφάσισε οι Ακαδημίες της Ένωσης να μην αλλάξου την στέγη του βασικού σταδίου προετοιμασίας τους και οι Κ19 και Κ17 θα προετοιμαστούν ξανά στη πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας.
Η Κ19 της ΑΕΚ λοιπόν θα βρεθεί στο Καρπενήσι από τις 1 ως τις 13 Αυγούστου ενώ η Κ17 από της 5 ως τις 11 του ίδιου μηνα. Ουσιαστικά τα δύο τμήματα θα κάνουν παράλληλα προετοιμασία υπό τη πλήρη εποπτεία του Νίκου Κωστένογλου.
Η Έναρξη της σεζόν των δύο ομαδων είναι προγραμματισμένη για τις τελευταίες ημέρες του Ιούλη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!