Ο Αλέξανδρος Μαδέσης αναχώρησε σήμερα (06/07) προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 16 Ιουλίου στην Οστράβα της Τσεχίας. Ο νεαρός αθλητής των ακαδημιών επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ θα αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα Παίδων μαζί με τους Σωκράτη Γιαννούτσο και Αλεσσάντρο Φέλτσερ, ενώ στην τεχνική καθοδήσηση θα βρίσκεται ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Ζήκος.
Στο πρώτο μέρος της διοργάνωσης διεξάγεται το ομαδικό, όπου η εθνική Παίδων τέθηκε επικεφαλής στο 9ο γκρουπ (το 5ο της 2ης κατηγορίας) και θα αντιμετωπίσει την Βουλγαρία, την Αυστρία και την Λετονία. Στο ατομικό αγώνισμα, ο Μαδέσης θα αγωνιστεί στο διπλό παίδων με τον Γιαννούτσο και στο διπλό μικτό με την Μεραμβελλιωτάκη, με τις κληρώσεις να διεξάγονται τις προσεχείς ημέρες.
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
