Φενέρμπαχτσε, Λιλ, Μονακό, Γαλατάσαραϊ, Φιορεντίνα και Ίντερ προσπαθούν να κάνουν δικό τους τον διεθνή Ιβοριανό εξτρέμ της Πάρμα, Ζερβίνιο.
Ο 32χρονος, μόλις μια χρονιά μετά την επιστροφή του στην Ευρώπη για λογαριασμό των Ιταλών, είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο.
Ο πρώην πρωταθλητής Γαλλίας το 2011 με την Λιλ, μετά το διετές πέρασμα του από την Κίνα, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Serie A την περσινή σεζόν με την φανέλα της Πάρμα σημειώνοντας 11 γκολ σε 30 παιχνίδια.
Πιθανότερη μοιάζει η μετακίνηση του παίκτη στην Φιορεντίνα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την Ίντερ με τον Αντόνιο Κόντε να βρίσκεται στο τιμόνι της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!