0 ΣΧΟΛΙΑ

«Ο Κακλαμανάκης θα προσφέρει στην ΑΕΚ μαχητικότητα και ενέργεια»

Ο Σάκης Παραλίκας ανέλυσε το παιχνίδι του νεαρού σέντερ που απέκτησε η Βασιλισσα


Για τον Δημήτρη Κακλαμανάκη μίλησε ο Σάκης Παραλίκας. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλυσε το παιχνίδι του νεαρού σέντρερ που απέκτησε η ΑΕΚ τονίζοντας ότι δυνατό του σημείο είναι η η άμυνα, αλλά και το τελείωμα στο πικ εν ρολ.

«Ο Δηνήτρης είναι πολύ αθλητικός πράγμα που εμάς μας βοήθησε πολύ ειδικά στην άμυνα που παίζαμε αλλαγές στα pick 'n' roll. Στην επίθεση η αθλητικότητα του τον βοήθησε πολύ στο να τελειώνει τις φάσεις μετά  από pick 'n' roll. Μέσα στη χρονιά βελτίωσε επίσης και το σουτ του γύρω από τη ρακέτα» ανέφερε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sdna.

Συνεχίζοντας ανέφερε:  «Περισσότερο δεν δούλεψε από ότι δούλευε συνήθως! Απλά η συνεχής δουλειά που έκανε κι ο ικανοποιητικός χρόνος συμμετοχής που είχε του έδωσε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και ρυθμό για να πραγματοποιήσει μια πάρα πολύ καλή χρονιά και να τον ανεβάσει στο επόμενο επίπεδο! Οι πολύ καλές του εμφανίσεις φέτος πιστεύω ότι είναι προσπάθεια 4 ετών κι όχι μιας χρονιάς μόνο».

Σχετικά με το αν περίμεναν στο Λαύριο να παρουσιάσει αυτή την εικόνα ο Έλληνας σέντερ η απάντηση ήταν ξεκάθαρη «Πέρυσι το καλοκαίρι όταν χτίζαμε την ομάδα περιμέναμε από τον Δημήτρη ότι θα έχει αυτή τη βελτίωση μέσα στη χρονιά! Για να είμαστε ειλικρινής δεν περιμέναμε την κλήση του στην Εθνική! Περιμέναμε όμως ότι θα παίξει τόσο καλά ώστε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να παίξει σε μια μεγαλύτερη ομάδα!»

Όσο για το τι μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ ανέφερε: «Μαχητικότητα, ενέργεια και οτιδήποτε χρειάζεται η ομάδα του για να κατακτήσει τίτλους. Κερδίζει όλα αυτά που ο Δημητρης μπορεί να της προσφέρει συν ότι είναι Έλληνας και μεγαλώνει τον ελληνικό της κορμό!»

Επιπλέον, ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του παιχνιδιού του νέου σέντερ της Ένωσης. «Το πιο δυνατό του σημείο είναι άμυνα που μπορεί να παίξει εξίσου καλά σε ψηλό και σε κοντό! Αυτό που πρέπει να βελτιώσει είναι η ευστοχία του στις βολές!»

Κλείνοντας τόνισε «Εύχομαι ο Δημήτρης να συνεχίσει να παίζει το ίδιο καλά και καλύτερα του χρόνου ούτως ώστε να ανταπεξέρθει στις προσδοκίες όλων όσων τον εμπιστεύτηκαν στην ΑΕΚ! Εκτός από χαρούμενοι είμαστε και πολύ υπερήφανοι που δουλέψαμε μαζί του και τον βοηθήσαμε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του! Τον αγαπάμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ