0 ΣΧΟΛΙΑ

5+1 λόγοι για να πας στο Markopoulo Park

Έχετε πάει στο MarkopouloPark; Αν όχι, δείτε τι χάνετε. Συναρπαστικές ιπποδρομίες, βόλτες με πόνυ, φωτογραφικά κλικ με σπάνια ζώα, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, σύγχρονο εστιατόριο και δωρεάν μετακίνηση.

Κάθε Κυριακή (και εκτάκτως αυτό το Σάββατο λόγω των βουλευτικών εκλογών) το MarkopouloPark αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης για όλη την οικογένεια.

-1. Συναρπαστικές ιπποδρομίες: Οι ελληνικές κούρσες προσφέρουν μοναδικό θέαμα, με αφίξεις που κρίνονται ακόμα και στο εκατοστό του δευτερολέπτου.

-2. Βόλτες με πόνυ: Αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά, που κάνουν τα πρώτα βήματα στην ιππασία με τα αγαπημένα τους πόνυ.

-3. Σπάνια ζώα: Τα εξωτικά alpaca περιμένουν τους μικρούς φίλους για να τα δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

-4. Διασκέδαση για τα παιδιά: Απολαμβάνουν παγωτό, ποπ κορν, μαλλί της γριάς. Στο FamilyClub δοκιμάζουν τις επιδόσεις τους σε παιχνίδια αθλητικών δραστηριοτήτων, κάνουν facepainting και παίζουν με το τεράστιο φουσκωτό πάρκο.

-5. Σύγχρονο εστιατόριο: Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν το φαγητό τους στο σύγχρονο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου με εντυπωσιακή θέα. Προσφέρεται νέο alacartemenu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό μενού.

+1. Δωρεάν μετακίνηση από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ