Παίκτης του Πανιωνίου θα παραμείνει ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μανιάτη. Ο πολύπειρος διεθνής ποδοσφαιριστής θα αποτελεί μέλος της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ μέχρι το 2021.
Ο Γιάννης Μανιάτης με αφορμή την επέκταση του συμβολαίου του, τόνισε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Ήταν κάτι που επιθυμούσα καθώς δεν εχω κρύψει ποτέ καθώς για μένα ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν είναι απλά η ομάδα που με ανέδειξε αλλά το δεύτερο σπίτι μου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το προσωπό μου. Πλέον και ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας θα πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
εχει ομαδα χαντμπολ ο πανιωνιος; γιατι παικτης χαντμπολ ειναι ο μανιατης. μαλιστα εκανε και μια επιδειξη των ικανοτητων του στο χαντμπολ στον τελικο αστερας-γαυρος