Quantcast
NEWS
10 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χωρίς Αλμπάνη και οι σημερινές προπονήσεις, συνεχίζει το πρόγραμμα του ο Μπακάκης

Διαβαστε τι έγινε σήμερα στα Σπάτα

Δύο προπονήσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι γυμνάστηκαν στα Σπάτα τόσο το πρωί (9.30), όσο και το απόγευμα (18.00). 

Ο Μιχάλης Μπακάκης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Χρήστος Αλμπάνης έκανε θεραπεία λόγω της κάκωσης που υπέστη -από χτύπημα- στο αριστερό του γόνατο. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα. 

Αύριο η ομάδα έχει ρεπό. Τη Δευτέρα στο πρόγραμμα υπάρχει ξανά διπλή προπόνηση, ενώ την Τρίτη η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί και το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει για το Κιέλτσε της Πολωνίας. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ