Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του αντικαταστάτη του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ωστόσο οι πληροφορίες των προηγούμενων ημερών για τελική συμφωνία δεν φαίνεται να ισχύουν αφού ακόμα υπάρχει μια σημαντική διαφωνία. Αυτή αφορά τις οικονομικές απολαβές του Σέρβου προπονητή με την ΚΑΕ να του δίνει ένα εκατομμύρια πάγιες αποδοχές συν άλλο ένα ως πριμ επίτευξης στόχων με τον Ίβκοβιτς να θέλει και τα δύο εκατομμύρια ως πάγιες αποδοχές. Με αμοιβαίες παραχωρήσεις όμως όλα δείχνουν ότι θα προκύψει τελική συμφωνία.
Στα μεταγραφικά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα του Βασίλη Σπανούλη. Αντίθετα οι δανεικοί σε Μαρούσι και Πανιώνιο, Πελεκάνος και Έρτσεγκ θα επιστρέψουν στους «ερυθρόλευκους».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
